Πατήστε στον σύνδεσμό για να δείτε τα έργα των παιδιών
https://photos.app.goo.gl/gasSnYpmU1voUw9R7
Τα παιδιά της Ε1 και Ε2 στο μάθημα των Γερμανικών, μέσα από την βιωματική μάθηση, ανακάλυψαν την χώρα, τις πόλεις, τα μουσεία, τα πάρκα, όπως επίσης τα φαγητά και τα πιο γνωστά γερμανικά γλυκά! Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά από την αρχή της σχολικής χρονιάς να γράψουν μικρές εκθεσούλες για ότι βρήκαν ενδιαφέρον! Όλες αυτές τις εκθέσεις στο τέλος του έτους παρουσιάστηκαν στο σχολείο! ΟΙ υπόλοιποι μαθητές διάβασαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις πληροφορίες για την χώρα αυτή!
Στο μάθημα των γαλλικών, οι μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης ζωγράφισαν για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Σε ένα μικρό, χάρτινο μπουκάλι, έκλεισαν τις αναμνήσεις τους από το δημοτικό σχολείο. Οι φίλοι που γνώρισαν, οι χαρούμενες στιγμές στην αυλή, οι εκδρομές… Κρατούν τις πολύχρωμες αναμνήσεις και χαμογελούν!
Ξεχωριστή λεπτομέρεια: οι σαγιονάρες, τα αγαπημένα καλοκαιρινά παπούτσια, που θυμίζουν τις διακοπές, τη θάλασσα, την ανεμελιά!
Και έτσι, με τις αναμνήσεις τους στο πλευρό τους, ξεκινούν τις διακοπές τους, περιμένοντας τη νέα σχολική χρονιά με ανυπομονησία.
Καλή πρόοδο! Καλές διακοπές!
Bonnes vacances! 😊🌴
Πατήστε στον σύνδεσμο παρακάτω για να δείτε τις εργασίες των παιδιών!!
Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén