Η μουσικός μας κ. Αικατερίνη Μόκα δημιούργησε μια ολόκληρη ορχήστρα με το Ε1 και σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια την δουλειά του τμήματος !!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους !
Η μουσικός μας κ. Αικατερίνη Μόκα δημιούργησε μια ολόκληρη ορχήστρα με το Ε1 και σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια την δουλειά του τμήματος !!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους !
Το πρωί κατά την ώρα της προσέλευσης μια μαθήτρια του Β2 βρήκε ένα μικρό πουλάκι στο έδαφος. Το πήρε με προσοχή και το έβαλε στο κλαδί ενός δέντρου. Επειδή παρατηρήσαμε όμως ότι δεν μπορούσε να πετάξει, το βάλαμε σε ένα κουτάκι ,το πήραμε στην τάξη και δημιουργήσαμε ένα αυτοσχέδιο κλουβί.
Επικοινωνήσαμε με την ΑΝΙΜΑ ,μας ενημέρωσαν ότι είναι ένας αρσενικός μαυροσκούφης και πως μάλλον έχει πάθει διάσειση είτε χτυπώντας σε τζαμί είτε κάπου αλλού .Στείλαμε βιντεάκι όταν άρχισε να συνέρχεται και να φτερουγίζει προσπαθώντας να πετάξει . Στις 12:40 βγήκαμε στην αυλή και τον αφήσαμε ελεύθερο ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.
Η επικοινωνία μας μέσω της διαδικτυακής μας ενημέρωσης (βλέπε άρθρο ) έγινε πράξη στην καθημερινότητά μας !
Η γνώση είναι ζωή!!!!!!!!
Η αγάπη δεν γιορτάζει μόνο στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά κάθε μέρα.
Πόσο μάλλον η ανιδιοτελής αγάπη!
Οι μαθητές του Γ2 διάβασαν το βιβλίο με τίτλο “Το δέντρο που έδινε” και μας δείχνουν πως η αγάπη δεν χρειάζεται αντάλλαγμα ούτε εγωισμούς! ❤️
Όλες οι σκηνές που εντυπωσίασαν τα παιδιά μπήκαν σε flipbook και θα χαρούμε να το ξεφυλλίσετε μαζί μας!!!!!
Σε προηγούμενη ανάρτησή μας
είχαμε πει ότι περιμέναμε τα πιστοποιητικά υιοθεσίας της τυτώς έχοντας στείλει το έγγραφο για την αναδοχή της !
Σήμερα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τα παρουσιάσουμε αφού από δω και πέρα θα στολίζουν την τάξη μας !
Αν θέλετε και σεις να προσφέρετε ή να υιοθετήσετε ένα από τα ζώα του κέντρου πατήστε εδώ.
Σήμερα ζήσαμε στο σχολείο μας μια ξεχωριστή στιγμή, τη Γιορτή της Κρέπας! 🥞! Οι όμορφες στιγμές της γιορτής της κρέπας έγιναν στο πλαίσιο του μαθήματος των γαλλικών, όπου είχαμε την ευκαιρία να ενώσουμε τις γνώσεις μας για τη γαλλική γαστρονομία και τον πολιτισμό. Ωστόσο, αυτή η υπέροχη εμπειρία δεν ήταν περιορισμένη μόνο στους μαθητές του μαθήματος των γαλλικών. Ήταν μια γιορτή ανοικτή για όλα τα παιδιά του σχολείου μας!
Είναι υπέροχο που μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιες στιγμές στο σχολείο μας. Ας συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τη χαρά, τη δημιουργικότητα και, φυσικά, τις νόστιμες στιγμές μας!
Ευχαριστούμε το κυλικείο του σχολείου μας και φυσικά τους μαθητές-τριες, που συμμετείχαν στη μικρή αυτή δράση!
Και του χρόνου! ”
Εκπαιδευτικός δράσης: Μαρία Βασιλάκη
Περήφανοι όλοι για την συμβολή μας στην εκπλήρωση της ευχής του Νικόλα!!!
Η δική μας ευχή : Να εκλείψει κάθε αρρώστια !!!!!
Στα πλαίσια των εργαστήριων δεξιοτήτων με τίτλο “Κυκλοφορώ ασφαλώς” παρουσιάστηκε στους μαθητές της Γ ΄τάξης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α
Η εκπαιδευτική ομάδα της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας, επισκέφτηκε το σχολείο μας και έγινε παρουσίαση με θέμα την οδική ασφάλεια. Η υπεύθυνη (εθελόντρια) του προγράμματος κ. Παπουτσή Παναγιώτα συζήτησε με τους μαθητές της Γ τάξης και εξήγησε τους κανόνες της οδικής ασφάλειας και πως οφείλουν να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο, είτε ως πεζοί, είτε ως ποδηλάτες και φυσικά ως οδηγοί και επιβάτες οχήματος.
Στόχος της παρουσίασης : η ευαισθητοποίηση των μαθητών μας, η υπεύθυνη συμπεριφορά , έχοντας πάντα κατά νου τους κινδύνους μιας ανεύθυνης συμπεριφοράς. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι :Όλοι μαζί μπορούμε να μηδενίσουμε τα τροχαία συμβάντα.
Ακολούθησε το διαδραστικό πρόγραμμα όπου τα παιδιά με ειδικά γυαλιά “είδαν” την οπτική ενός μεθυσμένου οδηγού!
Ήταν μια πολύ καλή και χρήσιμη εμπειρία για τους μαθητές μας ,οι οποίοι θα γίνουν αναμεταδότες των γνώσεων που αποκόμισαν στο ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον.
Ευχαριστούμε Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α!!!!!!!!
Ευχαριστούμε κ. Παπουτσή !!!!!!!!!!
Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén