Το σχολείο μας

Καλώς ορίσατε στον ιστοχώρο του 22ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης στην περιοχή ΖΕΠ.

20170619_135300Χτισμένο σε ένα λοφίσκο περιαστικά της πόλης της Κοζάνης βρίσκεται το  Νηπιαγωγείο μας, που λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2016. Είναι ένα πανέμορφο σχολείο, που πληρεί όλους τους κανονισμούς προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς είναι ένα από τα ελάχιστα βιοκλιματικά σχολεία της Ελλάδας. Έχει τεράστια αυτονομία στην ενέργεια, καθώς βασίζεται στη γεωθερμία, στα φωτοβολταϊκά και  στη τηλεθέρμανση για τη θέρμανσή του.

Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και αυτοματισμούς για εξοικονόμηση ενέργειας.  Έχει αισθητήρες για να ελέγχει τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα του εισπνεόμενου αέρα στις αίθουσες, και φροντίζει με τον αυτόματο εξαερισμό, , για τον εμπλουτισμό του χώρου σε οξυγόνο. Οι αστέγαστοι εξωτερικοί χώροι έχουν ενδοδαπέδια θέρμανση για να μη συσσωρεύονται χιόνι και πάγος. Στην αυλή έχει δάπεδο ασφαλείας για ασφαλές παιχνίδι.

Αποτελεί ένα ιδανικό χώρο για τη φοίτηση των νηπίων, αλλά και ένα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον για τον εκπαιδευτικό. Από την όμορφη αυλή του μπορεί κανείς να ατενίσει όλη την έκταση που εκτείνεται μέχρι τα Σέρβια και τη λίμνη Πολυφύτου.

Στο Νηπιαγωγείο μας λειτουργούν δύο τμήματα πρωϊνού υποχρεωτικού προγράμματος 8.15 π.μ.- 13.00 μ.μ. και ένα τμήμα ολοήμερου προαιρετικού προγράμματος 13.00 μ.μ. – 16.00 μ.μ.

Από δω λοιπόν θα τα λέμε φίλοι μας. Εδώ θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, τις δραστηριότητές μας και θα μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό που αγαπάμε περισσότερο: το σχολείο μας!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *