Μύρισε Άνοιξη και οι μαθητές της Ε’ τάξης βρήκαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη φύση και να περιπλανηθούν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Εκεί συμμετείχαν στο πρόγραμμα “Αθλητικά μονοπάτια “, προκειμένου να βελτιώσουν τις κιναισθητικές τους δεξιότητες και να μυηθούν στη φιλοσοφία του αθλητισμού.
Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ”
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ”
← ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑΒΑΣΗ Επιμορφωτική ομιλία – παρουσίαση →
Πρόσφατα άρθρα
- Κερδίσαμε στο διαγωνισμό logo του E-twinning προγράμματος και σας ευχαριστούμε!
- Αθλητικές Δραστηριότητες κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας
- Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Επιτραπέζια παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά
- Βίντεο με αφορμή την “Ειρήνη” του Γιάννη Ρίτσου
- Ευχαριστούμε τους γονείς του σχολείου μας για τη βοήθεια στο “Χαμόγελο του Παιδιού”
Ιστορικό
Σαν σήμερα
27/4/1941: Αυτοκτονεί η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάληψη της Αθήνας από τους Γερμανούς.
Ήταν η πρώτη συγγραφέας που έγραψε παιδικά βιβλία στη δημοτική γλώσσα. Μερικά από αυτά είναι: Ο Μάγκας, Τρελαντώνης, Στα μυστικά του βάλτου.
- Σχετικές αναρτήσεις