Μόλις τα μικρά ξωτικά της τάξης μας έμαθαν ότι ήρθε ο Χειμώνας και μπήκε ο Δεκέμβρης… έπιασαν δουλειά…!
Με πολύ μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό ετοίμασαν πολλά όμορφα πράγματα για να μας μεταφέρουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να περάσουν μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης! Ξεκίνησαν λοιπόν να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων, αφαιρώντας κάθε μέρα ένα αστεράκι από το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο και μετρώντας τις μέρες που απομένουν μέχρι το μεγάλο αστέρι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!
Συμμετείχαν στο αστεράκι της ευχής και έφτιαξαν το αγγελάκι τους, χρησιμοποιώντας χαρτόνια… τέμπερα..και μαγική χρυσόσκονη…!
Μας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος, μέσα στην τρισδιάστατη κάρτα ελατάκι!
Έγιναν μικρά ταρανδάκια με μυτούλα κόκκινη…και βέβαια δεν ξέχασαν το γράμμα στον Αη Βασίλη ,στον οποίο χάρισαν ένα στολιδακι Άη Βασίλη….για το δέντρο του!
Χρησιμοποίησαν πηλό και τέμπερα για να φτιάξουν στολίδια για το δέντρο και το ημερολόγιο της τάξης μας σε σχήμα ροδιού!
Τέλος… ετοίμασαν για εμάς μία πανέμορφη γιορτούλα…που ονόμασαν “Μια Χριστουγεννιάτικη παρεούλα”….και αφού μας εντυπωσίασαν, μας συγκίνησαν με τα πολύ όμορφα μηνύματά τους!