Διάκριση στον Μαθητικό Διαγωνισμό Τραγουδιού “Καν΄το ν΄ακουστεί”

Το τμήμα 1 του 1ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου διακρίθηκε με το τραγούδι “Φιλία, Αγάπη, Σεβασμός” στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν’ το ν’ ακουστεί 2024» με τίτλο: «Η δύναμη της Φίλιας-The Power of Friendship», της Επιστημονικής Εταιρείας «European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», ο οποίος συνδιοργανώνεται από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας. Συγκεκριμένα το τραγούδι την 3η θέση στην κατηγορία τραγούδι Νηπιαγωγείο- Ά και ΄Β Δημοτικού.

Οι μαθητές/τριες έγραψαν τους στίχους και ερμήνευσαν το τραγούδι, το οποίο αναφέρεται σε πράγματα που θα κάναμε με έναν φίλο/φίλη μας και στο πώς θα συμπεριφερόμασταν σε αυτόν/αυτήν. Το τραγούδι δίνει έμφαση στην αποδοχή της διαφορετικότητας σε μια αληθινή φιλία. Με την τεχνική stop motion δημιουργήθηκε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού. 

 Ευχαριστούμε πολύ για τη σύνθεση και την εκτέλεση της Μουσικής τους δύο 16χρονους μαθητές Αργυρίου Μάριο (κιθάρα) και Σαββίδου Μάρθα (πιάνο).

Υπεύθυνη Νηπιαγωγός Βαλσαμάκη Δέσποινα

https://vote.europeanschoolradio.eu/results/1

Το βραβείο μας!!!

CamScanner 2024 06 14 10.51 1 CamScanner 2024 06 14 10.51 2

Το δώρο από το European School Radio για τη διάκρισή μας. Ένα Audio Interface για αναβαθμισμένες ψηφιακές δημιουργίες !!!

Screenshot2Screenshot 1

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση