25η Μαρτίου 1821

Η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή, θρησκευτική και εθνική….
Η Εκκλησία μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Παναγίας
Και η Πατρίδα μας την εξέγερσή και των αγώνα των Ελλήνων κατά των Τούρκων που μας είχαν σκλαβωμένους για 400 χρόνια.

Η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή, θρησκευτική και εθνική….
Η Εκκλησία μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Παναγίας
Και η Πατρίδα μας την εξέγερσή και των αγώνα των Ελλήνων κατά των Τούρκων που μας είχαν σκλαβωμένους για 400 χρόνια.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2024-2025, παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
Στις 12 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν όλα τα συνεργαζόμενα Νηπιαγωγεία. Συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού των δράσεων μας. Έγινε και η κλήρωση για τα χρώματα των πανιών που θα ζωγραφίσει το κάθε Νηπιαγωγείο, τα οποία θα συνθέσουν στο τέλος το αλεξίπτωτο της φιλίας, το όποιο θα ταξιδέψει σε παιδιά Νηπιαγωγείου της περιοχής της Θεσσαλίας.
Το Νηπιαγωγείο μας έτυχε το ΡΟΖ χρώμα!
Τα παιδιά ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν το δικό μας κομμάτι του υφάσματος …


Και ιδού το αποτέλεσμα της δουλειάς μας!
Το δικό μας κομμάτι ενώθηκε με τα κομμάτια που ζωγράφισαν και τα υπόλοιπα νηπιαγωγεία του έργου που συμμετείχαν στο έργο και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και φανταστικό! Το αλεξίπτωτο της Φιλίας είναι έτοιμο να ταξιδέψει στους φίλους μας σε Νηπιαγωγείο της Καρδίτσας!!!

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 γιορτάσαμε τις Απόκριες στο Νηπιαγωγείο μας:
Τα παιδιά έφεραν από ένα διαφορετικό νηστίσιμο έδεσμα το καθένα. Μιλήσαμε για την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή. Έπειτα στρώσαμε και εμείς το δικό μας Σαρακοστιανό τραπέζι και καθίσαμε όλοι μαζί να φάμε!
Όσα παιδιά ήθελα ήρθαν ντυμένα καρναβάλια. Έπειτα από το Σαρακοστιανό Τραπέζι τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χορέψουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν παρέα με έμπειρη εμψυχώτρια, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!



Τα παιδιά εκφράζουν τις ιδέες τους για το τι είναι η Φιλία, οι οποίες καταγράφονται σε ένα συννεφόλεξο…..