Προγραμματισμός Πανελλαδικών Εξετάσεων 2012

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα των Πανελληνίων εξετάσεων. Η αίτηση-δήλωση συμμετοχής των υποψηφίων υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Προκειμένου να δείτε το Δελτίο Τύπου του ΥΠΔΜΘ με όλες τις σχετικές πληροφορίες πατήστε εδώ.  

Συμμετοχή στο Δ΄Μαθητικό Φεστιβάλ

Το σχολείο μας συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό για την επιλογή της αφίσας και του κεντρικού συνθήματος του Δ΄Μαθητικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας, στις 10-11 και 17-18 Μαρτίου 2012. Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι μαθήτριες: 1) Παλαμά Αικατερίνη της  Α΄τάξης, με το σύνθημα “Η τέχνη…εισιτήριο ονείρων”, 2) Ντεμερτζίου Έγκλα της Γ΄τάξης με το σύνθημα “Παράδεισός μου,τα …

Συνέχεια του άρθρου ‘Συμμετοχή στο Δ΄Μαθητικό Φεστιβάλ’ »

Νέα από τον διαγωνισμό Euroscola

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για το πρόγραμμα Euroscola. Η Βόγλη Θεοδώρα, μαθήτρια του Β1, περιλαμβάνεται στους μαθητές που επελέγησαν να συμμετάσχουν στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο την 6η Φεβρουαρίου 2012. Απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας και της ευχόμαστε κάθε πρόοδο!  

Πρόκριση στον διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ”

    Οι μαθητές της Α΄τάξης του σχολείου μας ΓΚΟΥΜΑΣ Νικ. και ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗΣ Ευστ. προκρίθηκαν στον διαγωνισμό “Θαλής” 2011-12 της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (οι επιτυχόντες εδώ) και θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, υπό την επωνυμία “Ευκλείδης”. Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια.    

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα EUROSCOLA

  Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος EUROSCOLA  η μαθήτρια της  Β΄ τάξης  Βόγλη Θεοδώρα εκπροσώπησε το σχολείο μας στον φετεινό διαγωνισμό. Της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία! Δείτε την προκήρυξη εδώ