Αρχική » 2020 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2020

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2020-2021

Ενημερώνουμε ότι πρόκειται να ξεκινήσει πρόγραμμα Ενισχυτικής διδασκαλίας στα εξής μαθήματα:  Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλικά. Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία έναρξης, ούτε σε ποιό σχολείο θα γίνονται τα μαθήματα. Δίνεται η δυνατότητα διενέργειας των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης. Θα στείλουμε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των κηδεμόνων ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, την οποία υποβάλλετε στη διεύθυνση 1gymsykeon@gmail.com. μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2020.

Β΄ ΦΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΛήψη αρχείου

Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 9/11/2020 ξεκινά η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην πλατφόρμα webex.

Για λόγους ασφαλείας το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου καθώς και οι σύνδεσμοι που σας εισάγουν κατευθείαν στις Ψηφιακές Τάξεις θα αποστέλλονται στα email.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα Εισερχόμενα του email σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς μπορεί να υπάρξουν νεότερες οδηγίες από το Υπουργείο.

Καλή αρχή!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων