no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Y.E.S. Young Europeans Speak

Συγγραφέας: | 10 Νοεμβρίου, 2012
| 3 σχόλια |

Y.E.S. Young Europeans Speak αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος etwinning στο οποίο συμμετέχει την τρέχουσα σχολική χρονιά το σχολείο μας.

Το πρόγραμμα είναι μια ηλεκτρονική συνεργασία μεταξύ 17 σχολείων της Ευρώπης κατά την οποία οι μαθητές μας παρουσιάζουν στοιχεία της καθημερινής τους ζωής στους συμμαθητές τους των άλλων χωρών και συζητούν εξασκώντας την ξένη γλώσσα που μαθαίνουν.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια συνεργασία των τμημάτων των ξένων γλωσσών του σχολείου και συμμετέχουν οι καθηγήτριες των Αγγλικών κα Λάζαρη Ουρ. και Τσονοπούλου Μ.,Χ. με το τμήμα Β3, η καθηγήτρια των Γαλλικών κα Κορδάκη Μ. με τα τμήματα Β2 και Β3 και οι καθηγήτριες των Γερμανικών κα Απέργη Β. με μαθητές της Β’τάξης και κα Τουράκη Αικ. με μαθητές από τη Γ’τάξη.

Οι μαθητές εκτός από την ξένη γλώσσα, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν και ηλεκτρονικά εργαλεία μάθησης web2.0. Η επικοινωνία των μαθητών που συμμετέχουν γίνεται μέσα από ειδική πλατφόρμα το twinspace που είναι απολύτως ασφαλής και διαθέσιμη μόνο στα μέλη του προγράμματος.

Επιλεγμένο υλικό αναρτάται στην ειδική για το σκοπό ιστοσελίδα που μπορείτε να δείτε εδώ

κάτω από: ETWINNING, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2012-13, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Κατηγορίες