Η Δευτέρα 14 Μαΐου και η Τρίτη 15 Μαΐου ήταν για το σχολείο μας ημέρες γιορτής και ευγενούς άμιλας. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.
Τη Δευτέρα το βραδάκι συναντήθηκαν στο σχολείο μας μαθητές, γονείς και καθηγητές για να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση πλούσια σε θεματολογία. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων μετατράπηκε σεεκθεσιακό χώρο, όπου παρουσιάστηκαν εργασίες των μαθητών μας στα πλαίσια των μαθημάτων Αγγλικών, Γερμανικών, Ιστορίας, Βιολογίας, και Γεωγραφίας, καθώς και έργων στα πλαίσια του μαθήματος των Καλλιτεχνικών (υπεύθυνες καθηγήτριες κα Λάζαρη Ουρ., κα Παπασταθοπούλου Τρ., κα Απέργη Β., κα Τζαβάρα Αν., και η κα Λαουράκη Μαρ.. Παράλληλα στον ισόγειο χώρο του σχολείου υπήρχε η έκθεση της Τεχνολογίας με τα ατομικά και ομαδικά έργα των μαθτών της Α’και Β’τάξης αντίστοιχα καθώς και μικρή αγορά με προϊόντα που έφτιαξαν οι μαθητές μας, ὄπως γλυκά, παγωτό, χειροποίητα σαποὐνια κ.ά.( υπεύθυνη καθηγήτρια κα Καμπαράκη). Τα έσοδα από την αγορά θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Εκτός από τις εκθέσεις έγιναν και παρουσιάσεις των προγραμμάτων. Η πρώτη παρουσίαση έγινε από το τμήμα Β3 και αφορούσε το “Δίκαιο Εμπόριο”,
Aκολούθησε μια μικρή παρουσίαση από τους μαθητές της Γ΄τάξης από την εκδρομή τους στην Καλαμάτα.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα ¨Η Αθήνα στο Μόναχο”.
Οι μαθητές που συμμετείχαν φέτος στις δραστηριότητες του προγράμματος comenius “Be globally aware” παρουσίασαν τις εμπειρίες τους.
Η περιβαλλοντική ομάδα παρουσίασε μια ταινία που δημιούργησε με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας συμμετοχής των μαθητών στα προγράμματα για τη διαμόρφωση περιβαλλοντικής ευαισθησίας.
Η εκδήλωση έκλεισε όπως κάθε χρόνο με μουσική συναυλία από την ορχήστρα του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Παπαζαχαρίου Σπ.. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Ελληνικά και ξένα τραγούδια. Τη μουσική ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές:
Βαμβάκου Ντένια «Βιολί», Ξυπολιτάκη Κωνσταντίνα «πιάνο – τραγούδι», Σκούρα Ιφιγένεια «πιάνο – τραγούδι», Τόλιου Ουρανία «πιάνο», Σπυρόπουλος Νίκος «πιάνο», Πούλιος Βασίλης «κιθάρα», Πραντίκου Θένια «κιθάρα – τραγούδι», Τζάθας Πέτρος «κιθάρα», Ακάσογλου Γεωργία «τραγούδι», Βλάχου Εβελίνα «τραγούδι», Κεσπέρη Δέσποινα «τραγούδι», Κοκοτσή Δήμητρα «τραγούδι», Μιχαλοπούλου Όλγα «τραγούδι», Σαβρανάκη Μαρία «τραγούδι», Χατζώκου Άννα «τραγούδι», Χατζώκου Στέλλα «τραγούδι», Ζάφτης Γιώργος «τραγούδι», Ζαχαριά Βάσια «τραγούδι».
Ακολουθούν στιγμιότυπα από το μουσικό μέρος.








Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.