no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Συγγραφέας: | 23 Μαρτίου, 2012
| 3 σχόλια |

Σήμερα το πρωί όπως συνέβει σε όλα τα σχολεία της χώρας συγκεντρωθήκαμε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας για να παρακολουθήσουμε την γιορτή που είχαν ετοιμάσει μαθητές του σχολείου με την καθοδήγηση των καθηγητών τους.

Την επιμέλεια και διδασκαλία των κειμένων είχε η καθηγήτρια των Αγγλικών κα Παπασταθοπούλου Τρ., την μουσική επιμέλεια και την διδασκαλία της ορχήστρας και χορωδίας μας ο καθηγητής της Μουσικής κος Παπαζαχαρίου Σπ., και τη διδασκαλία των παραδοσιακών χορών η καθηγήτρια της Φυσικής Αγωγής κα Γκουνέλα Αν.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκτός από τους μαθητές και καθηγητές μας, ο Αντιδήμαρχος Ασικού Περιβάλλοντος  Φιλοθέης – Ψυχικού κος Σαμαρόπουλος Β., ο ποίος απεύθυνε λίγα λόγια εκ μέρους του Δημάρχου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  κοινότητας Ν. Ψυχικού κος Ανδρουλιδάκης, καθώς και η Πρόεδρος και πολλά από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε τραγούδια, ενώ διαβάστηκαν αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα του Θ. Κολοκοτρώνη, Στρατηγού Μακρυγιάννη, κείμενα για τη μάχη στο Βαλτέτσι, την Αλαμάνα, και το Μεσολόγγι, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στον Ρήγα Βελεστινλή. Τέλος η γιορτή μας έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν ομάδες μαθητών και από τις τρείς τάξεις του Γυμνασίου μας.

κάτω από: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2011-12, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Κατηγορίες