Το Σάββατο 29 Απριλίου στο πλαίσιο της απευθείας μετάδοσης όπερας από το Metropolitan το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» προσκάλεσε τους μαθητές και μαθήτριες που ετοίμασαν και παρουσίασαν την εργασία με τον τίτλο «Η Αναγέννηση στη Φλωρεντία. Η Φλωρεντινή Καμεράτα και η Γέννηση της Όπερας» υπό την καθοδήγηση της κας Κουρεμένου Όλγας στο 2ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο με τον τίτλο «Φλωρεντία. Το λίκνο της Αναγέννησης» που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία το διάστημα 16-20 Μαρτίου.
Στο διάλειμμα της όπερας με τον τίτλο «Πρωταθλητής» του Τέρενς Μπαλντσάρντ οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της εργασία, για την οποία εξέφρασαν θετικά σχόλια.
Ευχαριστούμε το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας για την πρόσκληση και την ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές και τις μαθήτριές μας να προβάλουν το έργο τους.
Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.