ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"






         Ιστότοπος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική

12 Σεπτεμβρίου 2020

Για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2020-21

Αγαπητοί μαθητές,

Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Διονύσου – «Ζήνων»

 

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2020-21, εύχομαι υγεία, πρόοδο και οικογενειακή γαλήνη σε σας, καθώς και στις οικογένειές σας.

Στον νέο κύκλο της σχολικής ζωής που ανοίγει, θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε κάθε ευκαιρία που σας παρέχεται για μάθηση και δημιουργία γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον. Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε ένα διαφορετικό κλίμα, και είναι υποχρέωση όλων μας η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Govid-19.

Οι νέες συνήθειες είναι μια νέα πρόκληση στην καθημερινότητα μας. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η γνώση που διοχετεύεται στις σχολικές αίθουσες είναι πολύ σημαντική γιατί, ενεργοποιεί την υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τον διπλανό μας έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της δύσκολης σύγχρονης κοινωνίας.

Η συνολική σχέση εκπαιδευτικών-μαθητών-γονέων-τοπικής κοινωνίας-Δήμου, είναι να προάγουμε το δημόσιο σχολείο, με παιδαγωγικά πάντα κριτήρια, ανοίγοντάς το στην κοινωνία και τις προκλήσεις των καιρών, να καλλιεργούμε κλίμα συνεργασίας και αρμονικής συμβίωσης μεταξύ όλων των μελών της σχολικής κοινότητας, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και αφορισμούς, να εμπνέουμε τη γνώση στους μαθητές μας, ενισχύοντας τις καινοτόμες δράσεις και τη βιωματική μάθηση.

Βασική κινητήριος δύναμη του σχολείου μας που διασφαλίζει το υψηλό και ποιοτικό εκπαιδευτικό επίπεδο είναι οι Εκπαιδευτικοί μας, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή επιστημονική επάρκεια και είναι καταρτισμένοι παιδαγωγοί με βαθύτατη αίσθηση ευθύνης για το λειτούργημα τους και αγάπη για σας.

Στο σχολείο μας επενδύουμε στην αγαστή συνεργασία και στην αμφίδρομη επικοινωνία με όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας η οποία στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Καλή Δύναμη και Καλή Πρόοδο σε όλους

Ο Διευθυντής του σχολείου

© 2024 ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση