ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"






         Ιστότοπος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική

2 Ιουλίου 2020

ένα Μεγάλο Μπράβο για την προσπάθεια που κάνατε…

Αγαπητά μας παιδιά, που τώρα τελειώσατε το σχολείο, που λάβατε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις , σας πρέπει ένα Μεγάλο  Μπράβο για την προσπάθεια που κάνατε ανεξάρτητα από το πόσο θα μετρηθεί. Να ξέρετε ότι ζήσατε ένα παράλογο σύστημα μαζί με ένα παράλληλο σύστημα – παρασύστημα, που ελάχιστα συμβάλει στην ουσιαστική γνώση και στις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται στη σύγχρονη ζωή.
Η επιτυχία ή η αποτυχία στις εξετάσεις δε σχετίζεται με την επιτυχία ή αποτυχία στη ζωή. Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα με ασήμαντη ανίχνευση των δεξιοτήτων σας και ανύπαρκτη εξατομικευμένη διερεύνηση των αναγκών σας , των ικανοτήτων σας και της προσωπικότητάς σας. Ο τρόπος της εξέτασης είναι κυρίως της μνήμης και των μεθοδεύσεων και όχι της κριτικής ικανότητας.

Ακολουθείστε λοιπόν τα όνειρά σας ανεξάρτητα από το σύστημα των εξετάσεων και τα αποτελέσματα.
οι δρόμοι στη ζωή σας αμέτρητοι, όσοι και οι άνθρωποι… Καθένας και καθεμία έχει διαφορετικές δεξιότητες και είναι μοναδικός . Βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε και προσπαθήστε το, γιατί όπως κάτω από την κορυφή του παγόβουνου κρύβεται ένας τεράστιος όγκος έτσι και κάτω από αυτό που δείχνετε, κρύβετε μέσα σας ένα τεράστιο πλούτο ικανοτήτων, που πρέπει να ανακαλύψετε.
Είστε τεράστιοι….πιστέψτε το … η ζωή είναι μπροστά σας….

© 2024 ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση