ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"






         Ιστότοπος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική

29 Απριλίου 2015

το ΕΠΑΛ Κρυονερίου και στους παραδοσιακούς χορούς δίνει το παρόν

χοροςΧολιδης (2)

Το ΕΠΑΛ Κρυονερίου έδωσε και εδώ το παρόν.

Η ζωντάνια, το κέφι, η ευρηματικότητα και η ακρίβεια στα βήματα των παραδοσιακών χορών, ήταν τα χαρακτηριστικά των ομάδων παραδοσιακών χορών από τα σχολεία που συμμετείχαν στην εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Μπάμπης Χολίδης” του Δήμου Αχαρνών.

Στη Μαθητική Γιορτή Παραδοσιακών Χορών συμμετείχε το Γυμνάσιο της Άνοιξης, το 1ο, 2ο, 3ο και 11ο Γυμνάσιο Αχαρνών, το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Αχαρνών, το Γυμνάσιο Διονύσου “Φώτης Κόντογλου”, το Γυμνάσιο Δροσιάς, το Γυμνάσιο Καλάμου, το Γυμνάσιο “Παιδαγωγική Πρωτοπορία”, το Γυμνάσιο “Ώθηση”, το ΕΠΑΛ Κρυονερίου, καθώς και το 2ο και 7ο Λύκειο Αχαρνών.

Ο Δήμος Αχαρνών βράβευσε τις σχολικές ομάδες παραδοσιακών χορών δια των εκπροσώπων του: τον κ. Στάθη Τοπαλίδη, Αντιδήμαρχο Παιδείας , Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, τον κ. Κώστα Καρυδάκη, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών και την κ. Γεωργία Ευθυμιάδου Τουμανίδη, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών.

Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης, το κέφι των μαθητών “ένωσε” όλες τις ομάδες παραδοσιακών χορών από τα σχολεία που συμμετείχαν, σε έναν μεγάλο κύκλο που “ξεχείλιζε” από χαρά και νιάτα.

Κατερίνα Λιούντρη

© 2024 ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση