Οδηγίες προς τους υποψήφιους/-ες

 

Εξεταστικό Κέντρο: ΕΠΑΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 

Από σήμερα Δευτέρα 14/6 έως και Σάββατο 19/6 θα διατεθούν από τα φαρμακεία τρία (3) self test για τις τρεις επόμενες εβδομάδες.

 

Ακολουθούν οδηγίες που πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα:

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

Αγαπητοί υποψήφιοι/-ες,

 

1. Το κουδούνι για την είσοδο των μαθητών θα κτυπήσει 08.00 π.μ. Επομένως, οφείλετε να βρίσκεστε στο σχολείο στις 07.45΄π.μ.

 

2. Κατά την προσέλευσή σας πρέπει να έχετε απαραιτήτως μαζί σας:

 

Α) Το Δελτίο της Αστυνομικής σας Ταυτότητας ή Διαβατήριο, ή κάποιο άλλο επίσημο πιστοποιητικό για την ταυτότητά του έγγραφο, που φέρει επικυρωμένη φωτογραφία.

 

Β) Το Δελτίο Εξεταζομένου (καρτελάκι) που σας έχει χορηγηθεί από το σχολείο.

 

Γ) Τη Δήλωση self-test με αρνητικό αποτέλεσμα, που θα διενεργήσετε Πέμπτη 10/6/2021 και το Σάββατο 19/6/2021. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Δήλωση πρέπει να είναι εκτυπωμένη από την πλατφόρμα self testing.gov.gr (ή χειρόγραφη) .

 

Δεν γίνονται δεκτές δηλώσεις αποθηκευμένες σε κινητό τηλέφωνο. Υποψήφιοι που προσέρχονται χωρίς δηλώσεις αποτελέσματος, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 

3. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

 

4. Απαγορεύεται να εισέλθετε στην αίθουσα εξετάσεων έχοντας μαζί σας βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), κινητό τηλέφωνο (ακόμη και απενεργοποιημένο), υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

 

5. Το κινητό σας τηλέφωνο το παραδίδετε στους Επιτηρητές, οι οποίοι το προωθούν στη Λυκειακή Επιτροπή και το παραλαμβάνετε μετά το πέρας της εξέτασης.

 

6. Οφείλετε να έχετε μαζί σας 2 στυλό ιδίου χρώματος μπλέ ή μαύρο, γομολάστιχα και εφόσον απαιτείται, χάρακα και όργανα σχετικά με την εξέταση του μαθήματος).

 

7. Επιτρέπεται να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό.

 

 

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 1ο Επαγγελματικό Λύκειο(ΕΠΑ.Λ) Αλιβερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση