ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή μας γιορτή. Γονείς, φίλοι του σχολείου και συγγενείς, συγκεντρώθηκαν στην σχολική μας αυλή για να απολαύσουν τους μαθητές μας στην υπέροχη θεατρική παράσταση «Το πολύχρωμο σχολειό», ένα παραμύθι γραμμένο από την κυρία Αϊσέ Ομέρ Χασάν Αχμέτ και διασκευασμένο από την κυρία Μουρελάτου Σταμούλα. «Το πολύχρωμο σχολείο είναι ένα σχολείο γεμάτο ξεχωριστά χρωματοπαιδάκια που βρίσκεται σε  μια μαγική πόλη την Μοκοτηνή. Τα παιδάκια είναι ξεχωριστά γεμάτα μαγικές ικανότητες και μοιράζουν παντού αγάπη και αμέτρητες αγκαλιές». Τα τραγούδια γράφτηκαν από την κυρία Μουρελάτου Σταμούλα και τον κύριο Βεζακιάδη Κυριάκο και μελοποιήθηκαν με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Η γιορτή είχε μεγάλη επιτυχία και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με τους  μικρούς τους μαθητές είχαν αστείρευτο κέφι τόσο στις πρόβες όσο και στην τελική μας γιορτή και το μεγάλο φινάλε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τον καταπληκτικό και πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν με την συνεισφορά των παρακάτω επιχειρήσεων: Anastasias creation, Athenas events, Ζακώνης, Χούτος, Express market, Gold market, Zen, Ξυλόφουρνος, Δαλθανάσης, Μεράκι, Γλυκοπωλείον, Σπίτι του Γλυκού, Νίκος ζαχαροπλαστείο, Pizzaland, Αρτόμελο, Άννα Δρίνη φούρνος, καθώς και τη φίλη του σχολείου μας που ετοίμασε τους υπέροχους λουκουμάδες. Η προσφορά τους ήταν πολύτιμη για το σχολείο μας και τους ευχαριστούμε θερμά!

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

γεμάτο υγεία και υπέροχες, ξέγνοιαστες στιγμές.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο