Μια σκυλίτσα στο σχολείο μας!

Σήμερα Πέμπτη 18.5.23 επισκέφθηκε το σχολείο μας ο κύριος Κουκουζέλης Χαράλαμπος μαζί με τη σκυλίτσα του τη Λέξι από το «Thraki dog training” Αλεξανδρούπολης και ο κύριος Αντώνης Λιάπης πρόεδρος του φιλοζωικού περιβαλλοντικού Σωματείου ΛΑΪΜΑ Κομοτηνής.

 Θελήσαμε στα πλαίσια του προγράμματός μας «η θεραπευτική ωφελιμότητα των ζώων» να φέρουμε τους μαθητές μας σε μια πρώτη επαφή με τους σκύλους θεραπείας ξεκινώντας έτσι την εισαγωγή της εκπαιδευτικής προσέγγισης με τη βοήθεια των ζώων θεραπείας.

Το πρόγραμμα αυτό σκοπεύουμε να συνεχιστεί σε συστηματική βάση την επόμενη σχολική χρονιά σε συνεργασία με το «Thraki dog training” και τον κύριο Κουκουζέλη Χαράλαμπο.

Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν με την παιχνιδιάρα και φιλική Λέξι, την χάιδεψαν, την αγκάλιασαν και χάρηκαν με την διάδραση με τη πανέμορφη σκυλίτσα. Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του κυρίου Κουκουζέλη στον διαδραστικό πίνακα έμαθαν για τα αδέσποτα ζώα  και συγκινήθηκαν με τις ιστορίες τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κουκουζέλη Χαράλαμπο από το «Thraki dog training” καθώς και τη Λέξι για την επίσκεψή τους στο σχολείο μας και ευχόμαστε σύντομα να τους έχουμε και πάλι κοντά μας.