followgreen- ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά οι ανακυκλωσούλιδες μαθητές μας συμμετείχαν με επιτυχία στο σχολικό μαραθώνιο ανακύκλωσης followgreen του Δήμου Κομοτηνής και βραβεύτηκαν τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και για την καλλιτεχνική τους δημιουργία που κατέλαβε την πρώτη θέση!

Ειδικότερα, την Τρίτη 24/05/22  εκπρόσωποι της σχολικής μονάδας, μαθητές και εκπαιδευτικοί, παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην Τσανάκλειο Σχολή με τη συμμετοχή 41 συνολικά σχολικών μονάδων. Αφού συμμετείχαν ενεργά στις υπαίθριες δραστηριότητες με θέματα την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, βραβεύτηκαν για την καλλιτεχνική τους δημιουργία “Κούκλα από ανακυκλώσιμα υλικά” που κατέλαβε την 1η θέση στον εικαστικό διαγωνισμό ανακύκλωσης!

Μαθητές και εκπαιδευτικοί παρέλαβαν το βραβείο και τον έπαινο συμμετοχής και με χαρά ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά! Όλη η σχολική μονάδα, μαθητές και εκπαιδευτικοί με χαμόγελα και αγάπη υποδέχθηκαν το βραβείο και συνεχίζουν το έργο τους φροντίζοντας το περιβάλλον και ανακυκλώνοντας!!

Ευχαριστούμε την κ. Κογκαλίδου Σοφία – εικαστικό του σχολείου μας για την κατασκευή της κούκλας και την κ. Λέου Φιλιώ – υπεύθυνη του προγράμματος στο σχολείο μας.