Μικροί ζαχαροπλάστες

0

Οι μαθητές/-τριες της Β’ τάξης παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εργαστήρι σοκολάτας“.

Έμαθαν τη προέλευση του κακάο, τις πρώτες ύλες με τις οποίες παράγεται η σοκολάτα, τα στάδια παραγωγής, τα είδη σοκολάτας, τα συστατικά της και πως αυτά “μαρτυρούν” την ποιότητά της. Τέλος, τη διατροφική αξία της και ποιο είδος σοκολάτας έχει τη μεγαλύτερη ευεργετική δράση.
Επίσης , ψυχαγωγήθηκαν παίρνοντας μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.

Οι δασκάλες της Β’ τάξης,
Κύρκα Ελένη, Συμεωνίδου Ουρανία.