Πανοραμικό Τελεφερίκ Υβριδικής Τεχνολογίας

teleferik2
Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 διεξήχθη ο Τελικός των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ.
Ολοκληρώθηκε έτσι ένα πολύ όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε τον Οκτώβριο (για το δικό μας σχολείο ξεκίνησε τέλη Δεκεμβρίου) για εκατοντάδες ομάδες, προπονητές και μαθητές στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής!
Συμμετείχαν 2.500 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από
550 σχολικές ομάδες.
Η ομάδα Ρομποτικής RoboFuns του σχολείου μας, με τη ρομποτική κατασκευή “ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” συναγωνιζόμενη με τις 80 καλύτερες ομάδες από τα δημοτικά σχολεία (ιδιωτικά και δημόσια) όλης της Ελλάδας καθώς και ανεξάρτητες ομάδες (κυρίως εργαστηρίων Ρομποτικής), έχοντας για άλλη μια φορά εξαιρετική παρουσία, κατάφερε να προκριθεί στη 2η και 3η φάση αξιολόγησης για το ειδικό βραβείο Μακέτας-Παρουσίασης, χάνοντας την 1η θέση στις λεπτομέρειες.
Αναλογιζόμενοι το μικρό διάστημα που οι μαθητές μας είχαν στη διάθεσή τους για να προετοιμαστούν καθώς και το γεγονός ότι πρώτη φορά ασχολήθηκαν με τη Ρομποτική και τον προγραμματισμό με αισθητήρες ρομποτικής (ουσιαστικά τους τελευταίους 2 μήνες), δεν διακρίθηκαν απλώς, πέτυχαν ΑΘΛΟ!
Συγχαρητήρια!!
Μας κάνατε υπερήφανους.
Ο προπονητής σας
Μπράνος Σταύρος ΠΕ20 Πληροφορικής