Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄τάξης πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου με τίτλο “Το έπος του ’40, οι άνθρωποι & η τέχνη”.

Τη γιορτή παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές/-τριες του σχολείου και ήταν ανοιχτή στους γονείς.

Τα παιδιά επεδίωξαν να μεταδώσουν τον αγώνα του απλού πολίτη και τις κακουχίες που πέρασαν όσοι έμειναν πίσω, μακριά από το πεδίο της μάχης δείχνοντας τον μονόδρομο της ειρήνης.

Μάλιστα, όλο το σχολείο συμμετείχε στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου καθώς και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου του 1940!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας που με θέρμη γιόρτασαν την επέτειο του ’40!

IMG 20221028 112843 InkedIMG 20221028 113439 InkedIMG 20221028 114042 InkedIMG 20221027 093348 IMG 20221027 095443InkedIMG 20221027 090038

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νανοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Τσαγκαράδας συμμετείχαν σε βιωματικές δραστηριότητες, οι οποίες στόχευαν την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άσκησης στη σωματική και πνευματική τους υγεία την Παρασκευή 30/9/2022.

Μάλιστα, ο Σύλλογος Διδασκόντων οργάνωσε εκδρομή στο τοπικό Κέντρο Δραστηριοτήτων και Πεζοπορίας “Green Mountain Activity Area” όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν και να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της τοξοβολίας, να απολαύσουν το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Πηλίου μέσα από τη δραστηριότητα της πεζοπορίας καθώς και να πραγματοποιήσουν την εναέρια διαδρομή με τροχαλία με απόλυτη ασφάλεια.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν καθολική και ο ενθουσιασμός τους πολύ μεγάλος!

Από τότε ξεκίνησε το ταξίδι μας στην άθληση και αυτή η μέρα υπήρξε η αφορμή για να γνωρίζουμε κάθε μέρα τα οφέλη της στην υγεία μας!

Καλή σχολική χρονιά 2022-2023!

Η επιστροφή στα θρανία ξεκίνησε!

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και καλωσορίσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νανοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Τσαγκαράδας!

Με την παρουσία τους μας τίμησαν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται να έχουν όλα τα μέλη του σχολείου μας μία καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώση και πρόοδο!

Καλή σχολική χρονιά!

DSC 0605 2 1