Αρχική » 2024 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2024

ΔΡΑΣΗ 8 Α΄ ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΕΩΝ

Στις 21 Μαρτίου, ( πρώτη ημέρα της άνοιξης και παγκόσμια ημέρα ποίησης), οι μαθητές των Α΄ και ΣΤ΄ τάξεων, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Λιβαδειάς, τη Νομαρχία Λιβαδειάς και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, τραγούδησαν τα χελιδονίσματα καλωσορίζοντας την άνοιξη και χάρισαν σελιδοδείκτες με ποιήματα αφιερωμένα στην άνοιξη. Στη συνέχεια διέσχισαν την κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς ψάλλοντας τα κάλαντα της άνοιξης και σκορπίζοντας χαρά σε όλους τους συμπολίτες μας. Συνεργάστηκαν αρμονικά κι έδειξαν για άλλη μια φορά τα εξαιρετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τη συνεργασία δύο τάξεων!!!

ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

SQXQX

 

 

 

Την άνοιξη έφεραν και τραγούδησαν σήμερα 21-3-24 οι μαθητές της Β΄ τάξης του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς .Το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε μοσχοβολιές από ανοιξιάτικα πολύχρωμα κι ευωδιαστά λουλούδια , χαρούμενες φωνές των μικρών μαθητών ,που με ευχάριστη διάθεση τα φύτεψαν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και αναγέννησαν τον κήπο του σχολείου μας . Συγχαρητήρια στους μαθητές ,τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ. Ψάλλα Ασημίνα , Κουτσούρη Στυλιανό και Κώτσου Ιωάννα για την εκπαιδευτικήδράση !!

HG4RG

HYHY6H6

F4F4G

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

njmn jm

 

 

 

Ημέρα ποίησης σήμερα 21-3-24 και οι μαθητές των ΣΤ΄ και Α΄ τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Καραμάνη Δημήτριο και τους Αντιδημάρχους , τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Ντασιώτη Γεώργιο ,τη Διευθύντρια της Δ.Π.Ε Βοιωτίας κ. Χουλιάρα Παναγιώτα ,τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδη Παναγιώτη και τους χάρισαν δώρα , σελιδοδείκτες με ποιήματα της άνοιξης και ευχές για καλή και μυριόχρωμη άνοιξη !!
Έψαλαν τα κάλαντα για τον ερχομό της , σκόρπισαν χαρά ,χαμόγελα , τραγούδια ,πρόσφεραν ποιήματα στους συμπολίτες μας στον πεζόδρομο και την κεντρική πλατεία της πόλης μας !
Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ. Ανδριτσοπούλου Αναστασία και Δημοπούλου Βασιλική για την ποιοτική εκπαιδευτική δράση !!

BRGR

20240321 113237

VRREVER

20240321 120008

CECECE

MKIONMIMN

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

images

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

Ο Γραφούλης και η Γραφούλα

Diana Loomans

Αν είχα το παιδί μου να μεγαλώσω από την αρχή ….Θα ζωγράφιζα με τα δάχτυλα περισσότερο και θα έδειχνα με το δάχτυλο λιγότερο. Θα σταματούσα να έχω τα μάτια στο ρολόι μου και θα άρχιζα να βλέπω με τα μάτια μου. Θα νοιαζόμουν να ξέρω λιγότερα και θα ήξερα να νοιάζομαι περισσότερο. Θα σταματούσα να το παίζω σοβαρή και θα έπαιζα στα σοβαρά. Θα αγκάλιαζα περισσότερο και θα τραβολογούσα λιγότερο. Θα ήμουν άκαμπτη λιγότερο συχνά και θα επιβεβαίωνα πολύ περισσότερο. Θα έχτιζα πρώτα αυτοεκτίμηση και αργότερα το σπίτι. Δεν έχει σημασία αν το παιδί μου είναι μεγάλο ή μικρό. Από σήμερα και στο εξής θα τα εκτιμώ όλα περισσότερο ….
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση