Μήνας: Δεκέμβριος 2019

«Τα Αγιοβασιλάκια μας»!!!

Τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης ταχυδρόμησαν τα γράμματά τους στον Αϊ-Βασίλη.

Καλή Πρωτοχρονιά από τα Αγιοβασιλάκια του 1ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης.

«Χριστούγεννα στο νηπιαγωγείο μας»!!!

«Χριστουγεννιάτικες μελωδίες»!!!

Κάλαντα από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α1,Α2,Δ2 και Ε2.

«Κάλαντα και δώρα για τους μαθητές από τον Σύλλογο Γονέων»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων,είπε τα κάλαντα και μοίρασε δωράκια σε όλους τους μαθητες και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που βρίσκεται πάντα δίπλα μας στηρίζοντας τις προσπάθειές μας!!!

Καλά Χριστούγενα και καλή χρονιά !!!

«Επίσκεψη στο σπίτι του Αϊ-Βασίλη»

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου,οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄τάξης επισκέφθηκαν το σπίτι του Αϊ-Βασίλη .Εκεί συνάντησαν τον Αϊ-Βασίλη και διασκέδασαν συμμετέχοντας στην διήγηση του παραμυθιού «Η Μάγισσα με το στριμμένο Σκουπόξυλο», από τη δημιουργό του Αναστασία Πέλλα.

«Ενημέρωση για τη Δευτέρα 23 /12/19»

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα λειτουγήσει κανονικά τόσο ο πρωινός κύκλος ,όσο και το ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας.
Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα!!!

«Νηπιάκια γεμάτα χριστουγεννιάτικη γλύκα»

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων, με τεχνική μαύρου θεάτρου, ήχησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμορφα τραγούδια και “μύρισε” άρωμα Χριστουγέννων , με πρωταγωνιστές τους μικρούς μπόμπιρες και τις ευγενικές κυρίες που κάλεσαν τους γονείς τους και τις οικογένειές τους πιο κοντά στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

«Χριστουγεννιάτικη λογοτεχνική βραδιά»

Στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30μ.μ ,οι μαθητές/τριες του Ε1 παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων.

«Προώθηση της ασφάλειας στο διαδίκτυο μέσω της θεατρικής τέχνης»

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, έγινε παρουσίαση της «φάρμας του διαδικτύου».Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης και του Κέντρου Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ».Τη βραβευμένη εκπαιδευτική παιδική θεατρική παράσταση για το ασφαλές διαδίκτυο «Η φάρμα του διαδικτύου», μία παράσταση υψηλών απαιτήσεων για παιδιά από τη θεατρική ομάδα «Χιλιοδέντρι» ,την παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων ΣΤ2 και Ε2 του σχολείου μας.

«Χριστουγεννιάτικη γιορτή »

Στις 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30μ.μ ,οι μαθητές/τριες του Ε1 θα παρουσιάσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας ,λίγο πριν κλείσουμε για τις διακοπές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

«Χριστουγεννιάτικο χωριό του κόσμου»

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας επισκέφθηκαν και διασκέδασαν στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό του κόσμου»,στον Καπνικό Σταθμό.

«Το σπίτι του Α’ι’- Βασίλη»

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου «Το σπίτι του Α’ι’- Βασίλη».

«Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες»

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες  από τους μικρούς μας ζωγράφους με την καθοδήγηση του δασκάλου ζωγραφικής  κ. Θωμά Σακελλαρίου  στις δραστηριότητες  του Σαββάτου.

«Ο Αϊ-Βασίλης ταξιδεύει»

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων της Α΄και Β΄τάξης ψυχαγωγήθηκαν παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στη θεατρική παράσταση «Ο Αϊ-Βασίλης ταξιδεύει»,του θεάτρου«Τσέπης»,στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.