Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του, καθώς οι μαθητές μας ξεκίνησαν με χαρά και δημιουργικότητα να στολίζουν τις τάξεις και τους χώρους του σχολείου για τα Χριστούγεννα.
Με χρωματιστές γιρλάντες, χειροποίητα στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πολλή φαντασία, τα παιδιά μετέτρεψαν το σχολικό περιβάλλον σε έναν ζεστό, φωτεινό και γιορτινό χώρο. Οι τάξεις γέμισαν χρώματα και χαμόγελα, ενώ η σχολική αυλή και οι διάδρομοι άρχισαν να αποκτούν χριστουγεννιάτικο κλίμα που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.
Η κοινή αυτή προσπάθεια συμβάλλει όχι μόνο στη διακόσμηση, αλλά και στην καλλιέργεια συνεργασίας, ομαδικότητας και εορταστικού πνεύματος, δίνοντας στα παιδιά τη χαρά να δημιουργήσουν κάτι όμορφο για το σχολείο τους.
Με τέτοιες δράσεις, η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται ακόμα πιο κοντά!



