Το σκοτάδι είναι πράσινο!

IMG 0395 Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025 οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄, Β΄ & Γ΄ τάξεων παρακολούθησαν δωρεάν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας τη θεατρική παράσταση “Το σκοτάδι είναι πράσινο” από τον Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων. Οι μαθητές/τριες ενθουσιάστηκαν με το περιεχόμενο της θεατρικής παράστασης, ενώ έλαβαν και ερεθίσματα σχετικά με την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνειδητότητας. Η σχολική μονάδα θα ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων σε περαιτέρω δράσεις!

Εργαστήριο Δεξιοτήτων από τη Δ΄ τάξη

1764192369763Το Δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση διαπραγματεύτηκε η Δ΄ τάξη στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις εισαγωγικές εξετάσεις και τις υποτροφίες για την Α΄ Γυμνασίου στο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΚA-Εισαγωγικές Εξετάσεις Α΄ Γυμνασίου

Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού στην Αθλητική Δράση Πετοσφαίρισης (4Χ4) & Κλασικού Αθλητισμού

Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025 οι μαθητές/τριες των Ε΄ &  ΣΤ΄ τάξεων έλαβαν μέρος στη Σχολική Αθλητική Δράση Πετοσφαίρισης (4χ4) και Κλασικού Αθλητισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού “ΑΝΤΩΝΗΣ  ΤΡΙΤΣΗΣ”. Την Αθλητική Δράση οργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

Συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες των Ε΄ &  ΣΤ΄ τάξεων για την αθλητική συμπεριφορά που έδειξαν!

Συμμετοχή του σχολείου στην Αθλητική Δράση Χειροσφαίρισης

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025 το σχολείο μας συμμετείχε στην Αθλητική Δράση της Χειροσφαίρισης για μαθητές/τριες της Δ’ τάξης που οργανώθηκε στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ σε συνεργασία με τη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Β’ Αθήνας. Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες της Δ’ τάξης για την αθλητική τους συμπεριφορά!

Τρίτη 11 Νοεμβρίου: Υλοποίηση Επιμορφωτικής Ημερίδας στο 1ο Δημοτικό

1764155799009

Στο  πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που διοργανώνει ο Επόπτης Ποιότητας της Εκπαίδευσης της ΔΙΠΕ Β’ Αθήνας και Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων της 7ης θέσης της Π.Ε. Β’ Αθήνας σύμφωνα με την απόφαση με Α.Π. 14641/30.10.2025,  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025 στη σχολική μας μονάδα επιμορφωτική Ημερίδα- Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα ” Προβλήματα Συμπεριφοράς μαθητών- Λειτουργία και Διαχείριση της Σχολικής Τάξης-Η Θέσπιση του Μαθησιακού Συμβολαίου -Σχέδια Δράσης στη Σχολική Μονάδα / /Αποτελεσματικές Τεχνικές και Κατευθύνσεις στη Λειτουργία και Διαχείριση της Σχολικής Τάξης».

176415579902317641557989841764155798997

Πρόγραμμα Μηνιαίων Ενημερώσεων για την πρόοδο των μαθητών/τριών

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το Πρόγραμμα μηνιαίων ενημερώσεων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας για το διδακτικό έτος 2025-26.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ-2025-26