Θερμές ευχαριστίες!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά όλους τους γονείς και κηδεμόνες και είναι πάρα πολλοί,  που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το έργο μας και είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε! Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ! 

Μάλιστα, μέσα στις προηγούμενες δύο εβδομάδες είμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι ως σχολείο γιατί δεχτήκαμε προσφορές και βοήθεια από γονείς και κηδεμόνες που έχουν παιδιά στο σχολείο μας τη φετινή χρονιά αλλά και πολύ προηγούμενες! Μας συγκινεί το γεγονός ότι παρόλο που τα νηπιάκια μας άνοιξαν τα φτερά τους και τώρα είναι στο δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, μας θυμούνται ακόμα με αγάπη και συνεχίζουν να στέκονται πλάι μας μαζί με τους γονείς τους! Θέλουμε λοιπόν να τους ευχαριστήσουμε με όλη μας την ειλικρίνεια και εκτίμηση!

Ευχαριστούμε την οικογένεια Κώστα και Ελευθερίας Ζήφου που πριν μερικές μέρες, όπως άλλωστε ασταμάτητα κάνουν τα τελευταία χρόνια, χάρισαν στο νηπιαγωγείο βιβλία που πια δεν χρειάζονται οι παλιές μας μαθήτριες!

Για τον ίδιο λόγο ευχαριστουμε την κ. Στέλλα Διακομιχάλη. Η ίδια και οι παλιές μας μαθήτριες δεν μας ξεχνάνε και μας φέρνουν τα βιβλία και τα παιχνίδια που πια δεν τους ταιριάζουν γιατί έχουν μεγαλώσει!

Ευχαριστούμε τον κ. Νεκτάριο  Κουκουβά για την προσφορά μασκών σε όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας!

Ευχαριστούμε την οικογένεια Νίκου και Γιώτας Ψαρά που, που αν και  τα τρία μικρά τους είναι πια στο δημοτικό, προσφέρουν  κάθε εβδομάδα σχεδόν και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φρούτα σε όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου!

Ευχαριστούμε τον κ. Καλιοντζή Παναγιώτη  που αφιέρωσε  χρόνο και κόπο για να επισκευάσει την τηλεφωνική γραμμή του σχολείου και να δώσει λύση στον τρόπο ενδοεπικοινωνίας των δύο τμημάτων!

Ευχαριστούμε την οικογένεια Κατσέλα. Την κ. Άννα Ατζαμή Κατσέλα που εκμεταλλευόμενοι το χόμπι της, τη φωτογραφία, την έχουμε χρήσει ως φωτογράφο του σχολείου μας τα τελευταία χρόνια … και συνεχίζουμε! Καθώς και τον κ. Κατσέλα Πάρη για την τεχνική υποστήριξη σε “ηλεκτρονικά θέματα”.

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Νάκκα για τη διάθεση και άμεση ανταπόκρισή του στην ανάγκη μικροεπισκευής της ξύλινης κατασκευής στην αυλή μας!

Θεωρούμε το νηπιαγωγείο μας τυχερό που συνεργάζεται με τέτοιους γονείς και κηδεμόνες!

Κατηγορίες: Ενημερώσεις-Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *