18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Φιλοξενείται στο Blogs.sch.gr

Ενημερωτική συνάντηση γονέων Α’ τάξης με την Διεπιστημονική ομαδα του Σχολείου (ΕΔΥ)

Νοέ 20247

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, η ενημερωτική συνάντηση γονέων της Α’ τάξης με τη Διεπιστημονική Ομάδα του Σχολείου. Η Διεπιστημονική Ομάδα που αποτελείται από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Κοντάκη Θεοδώρα, τη Ψυχολόγο κ. Σατλάνη Αναστασία, την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης κ. Παππά Ειρήνη, τη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Πρίτσα Ελένη ως Πρόεδρο και την εκπαιδευτικό κ. Βασιλάκου Ρούλα ως γραμματέα, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των γονέων τόσο για το θεσμικό πλαίσιο της λειτουργίας και των ενεργειών της ΕΔΥ στο Σχολείο, αλλά και απαραίτητων ενεργειών για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών μέσα στο σχολικό περιβάλλον, διοργανώνει συναντήσεις με τους γονείς όλων των τάξεων. Ομολογουμένως, όλοι οι συμμετέχοντες στη σημερινή ενημέρωση, τόσο στην παρουσίαση όσο και στον διάλογο, κατανόησαν τη σπουδαιότητα της συνεργασίας Σχολείου και οικογένειας ως τον σημαντικότερο παράγοντα για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών μέσα στα πλαίσια του Σχολικού Περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε θερμά τις κ.κ. Κοντάκη Θ., Σατλάνη Α. και Παππά Ε. για τις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις.

από κάτω από: Εκδηλώσεις - δράσεις| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημερωτική συνάντηση γονέων Α’ τάξης με την Διεπιστημονική ομαδα του Σχολείου (ΕΔΥ)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Νοέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
ETwinning Baku by Aytaj
79dbc0fc3739c92b5026964211f6c459

Σαν σήμερα

26/4/1821: Οι έλληνες επαναστάτες, υπό τον Δήμο Αντωνίου, καταλαμβάνουν την Αθήνα, έπειτα από 366 χρόνια σκλαβιάς

26/4/1986: Πυρηνική καταστροφή στο Τσερνόμπιλ της Σοβιετικής Ένωσης (Ουκρανία), το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων