Η βιβλιοπαρουσίαση του Γιώργου Α.
Το εξαιρετικό βιβλίο που μιλάει στα παιδιά για τα συναισθήματα και τη διαφορετικότητα ” Τα μαλλιά του Όλιβερ “,Θοδωρής Τσεκούρας-Camille Ferrari, μας παρουσίασε σήμερα το νήπιο Γιώργος Α. στο Τμήμα 1.
Παρουσίαση: Η νέα άφιξη στη γειτονιά είναι για όλους μια έκπληξη. Ένα αγόρι με φύλλα για μαλλιά που μάλιστα αλλάζουν με τα συναισθήματα του.
Πώς θα αντιδράσουν τα άλλα παιδιά;
Ένα εμπνευστικό ταξίδι που δείχνει στα παιδιά πώς να αποδέχονται το διαφορετικό και να μη φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
Ο Γιώργος είχε ετοιμάσει με τη βοήθεια της οικογένειάς του μια όμορφη κατασκευή, αποτυπώνοντας με δημιουργικό και εμφανή τρόπο στοιχεία του βιβλίου. Απέδωσε ακριβώς τα συναισθήματα του μικρού ήρωα της ιστορίας Όλιβερ (χαρούμενος-λυπημένος) και αφηγήθηκε την ιστορία αναφέροντας λέξεις κλειδιά (διαφορετικότητα), δείχνοντας έτσι την κατανόηση του μηνύματος που έπρεπε να περάσει στην ομάδα της τάξης !!!
Ας ακούσουμε τον Γιώργο στην παρουσίαση της κατασκευής του !!!
Μπράβο Γιώργο, ήταν εξαιρετική η βιβλιοπαρουσίασή σου !!!


