Μήνας: Φεβρουάριος 2023

Απόκριες 2023 στο σχολείο μας

Ακολουθώντας κι εμείς το πνεύμα της Αποκριάς , γιορτάσαμε με κέφι και χορό στην αυλή του σχολείου μας. Αναβιώσαμε έθιμα και τραγούδια της πατρίδας μας , στήσαμε το γαϊτανάκι μας… Διαβάστε περισσότερα »

Δράση “Mαθαίνοντας τα έθιμα της Αποκριάς στο σχολείο”.

 Σήμερα οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αποκριάτικο έθιμο ” του Γενίτσαρου και της Μπούλας”. Στην αίθουσα εκδηλώσεων ο κ. Δημήτρης Μήτσης, ο γυμναστής μας και γνωστός… Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α΄ Δημοτικού σχ. έτους 2023-2024

     ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2023-2024 Αγαπητοί γονείς, Στην Α’  τάξη του Δημοτικού εγγράφονται μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017. Οι εγγραφές γίνονται από Τετάρτη 1 έως… Διαβάστε περισσότερα »

Ενίσχυση σχολικής βιβλιοθήκης από Library4all

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον οργανισμό Library4all για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου μας. Το Library4all προσφέρει βιβλία σε σχολικές βιβλιοθήκες και δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά να ταξιδέψουν… Διαβάστε περισσότερα »

Θεατρική παράσταση “Ο Θησαυρός της Βαγίας” για τους μαθητές των Δ΄ και Στ΄ τάξεων

Τη θεατρική παράσταση ” Ο Θησαυρός της Βαγίας ” που βασίζεται στο βιβλίο της Ζωρζ Σαρή, παρακολούθησαν σήμερα Πέμπτη 16/02/2023 οι μαθητές των Δ’ και Στ’ τάξεων του σχολείου μας…. Διαβάστε περισσότερα »

Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση

Σας καλούμε στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και η παρουσία σας… Διαβάστε περισσότερα »

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2023

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα… Διαβάστε περισσότερα »

“Η εκκλησία στο σχολείο” Ιερά Θεία Λειτουργία στο σχολείο μας!

Το σχολείο μας, είχε τη μεγάλη τιμή και ευλογία να υποδεχτεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ, με τη συνοδεία των Αγίων Πατέρων, όπου με τη… Διαβάστε περισσότερα »

Επίσκεψη Α΄και Β΄ τάξης στο Μουσείο για το Κουκλοθέατρο – «Το θέατρο στ’ ακροδάχτυλα»

Οι μαθητές της Α΄και Β΄ τάξης είχαν σήμερα Πέμπτη 2/2/23 την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο για το Κουκλοθέατρο ” Μαιρηβή”. Το Κουκλοθέατρο αποτελεί ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό εργαλείο, που μπορεί να… Διαβάστε περισσότερα »