ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, εφαρμόζει με επιτυχία “Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης”  μαθητών Δημοτικού κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται στους εργαζόμενους γονείς … Διαβάστε περισσότερα »

3η Τηλεδιάσκεψη του προγράμματος ” ΟΔΥΣΣΕΑΣ “

Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας συνδέθηκαν διαδιακτυακά με τους μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης του 13ου Δ.Σ. Λαμίας στο πλαίσιο του προγράμματος “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”…. Διαβάστε περισσότερα »

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης 22 Απριλίου 2024

Παγκόσμια ημέρα Γης 22 Απριλίου 2024  Φέτος, οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης υλοποιούν το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Μετατρέπουμε το παρτέρι του σχολείου σε σχολικό κήπο-Φέρνουμε τις μέλισσες κοντά». Έτσι, στις 22… Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο για τη φιλαναγνωσία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σας παραθέτουμε ένα άρθρο της ψυχολόγου του σχολείου μας κ. Στεύης Βλάσση για τα οφέλη της ανάγνωσης βιβλίων στην ανάπτυξη των παιδιών. Διαβάστε… Διαβάστε περισσότερα »

4 Απριλίου Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Το σχολείο στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας την Πέμπτη,  4 Απριλίου  2024 και σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Ένωση Ν.Ιωνίας συγκεντρώνει τροφές για τα αδέσποτα ζωάκια. Παρακαλούμε να… Διαβάστε περισσότερα »

To σχολείο τιμά την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης μας συγκίνησαν με το θεατρικό δρώμενο με θέμα την Επανάσταση του 1821 όπου παρουσίασαν τον αγώνα και τα πάθη του σκλαβωμένου έθνους μέχρι την απελευθέρωση…. Διαβάστε περισσότερα »