Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων 2023

  Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, Σας διαβιβάζουμε  τη με αρ. πρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.7601/07-02-2023 (ΑΔΑ: 6ΒΖ2465ΦΥΟ-ΜΛΨ) Εγκύκλιο του τμήματος Υγιεινής Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής του… Διαβάστε περισσότερα »

Εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχ. έτος 2023-24

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η υπουργική απόφαση υπ ́αρ. 22010/Δ6/24.2.2023 «Ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την εισαγωγή μαθητών σε Πρότυπα Σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία» (Β ́1062) με την οποία ρυθμίζονται όλα τα… Διαβάστε περισσότερα »

Γνωριμία με το Χάντμπολ Γυναικών- Επίσκεψη του Ο.Φ.Ν.Ι στο σχολείο μας

Είχαμε σήμερα τη χαρά να επισκεφθεί το σχολείο μας η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του ΟΦΝΙ. Η ομάδα αυτή αποτελεί το κόσμημα της Νέας Ιωνίας, καθώς έχει στεφθεί 5 φορές πρωταθλήτρια… Διαβάστε περισσότερα »

Απόκριες 2023 στο σχολείο μας

Ακολουθώντας κι εμείς το πνεύμα της Αποκριάς , γιορτάσαμε με κέφι και χορό στην αυλή του σχολείου μας. Αναβιώσαμε έθιμα και τραγούδια της πατρίδας μας , στήσαμε το γαϊτανάκι μας… Διαβάστε περισσότερα »

Δράση «Mαθαίνοντας τα έθιμα της Αποκριάς στο σχολείο».

 Σήμερα οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αποκριάτικο έθιμο » του Γενίτσαρου και της Μπούλας». Στην αίθουσα εκδηλώσεων ο κ. Δημήτρης Μήτσης, ο γυμναστής μας και γνωστός… Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α΄ Δημοτικού σχ. έτους 2023-2024

     ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2023-2024 Αγαπητοί γονείς, Στην Α’  τάξη του Δημοτικού εγγράφονται μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017. Οι εγγραφές γίνονται από Τετάρτη 1 έως… Διαβάστε περισσότερα »

Ενίσχυση σχολικής βιβλιοθήκης από Library4all

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον οργανισμό Library4all για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου μας. Το Library4all προσφέρει βιβλία σε σχολικές βιβλιοθήκες και δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά να ταξιδέψουν… Διαβάστε περισσότερα »

Θεατρική παράσταση «Ο Θησαυρός της Βαγίας» για τους μαθητές των Δ΄ και Στ΄ τάξεων

Τη θεατρική παράσταση » Ο Θησαυρός της Βαγίας » που βασίζεται στο βιβλίο της Ζωρζ Σαρή, παρακολούθησαν σήμερα Πέμπτη 16/02/2023 οι μαθητές των Δ’ και Στ’ τάξεων του σχολείου μας…. Διαβάστε περισσότερα »

Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση

Σας καλούμε στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και η παρουσία σας… Διαβάστε περισσότερα »