Μέσα από την ανάγνωση σχετικών παραμυθιών όπως η Ντενεκεδούπολη, η κ.Δημοκρατία, η εξέγερση του Πολυτεχνείου, φωτογραφικό υλικό και σχετικά video προσπαθήσαμε να γνωρίσουν τα παιδιά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου αλλά και έννοιες δύσκολες για την ηλικία τους όπως η Δημοκρατία και η Δικτατορία. Σε αυτό μας βοήθησε μητέρα δικηγόρος που την ευχαριστούμε πολύ.
Διαβάσαμε το ποίημα της Μάρως Λοίζου που αναφέρεται στο Φθινόπωρο: Δε μ΄ ακούς; Μαντέψαμε σε ποια εποχή αναφέρεται και συζητήσαμε τι μπορούμε να δούμε,να ακούσουμε, να γευτούμε,να νιώσουμε με την αφή ακούγοντας αυτό το ποίημα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή