
Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου , στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων στην Θεματική Ενότητα «Ευ Ζην» με τίτλο προγράμματος «Τρέφομαι σωστά» και σε συνδυασμό με τα προγράμματα eTwinning «Healthy Generation Safe Future» και «Good Food is Good Mood» οι μαθητές του Δ1 τμήματος μαζί με την εκπαιδευτικό της τάξης κ. Κυτίνου Έλλη μίλησαν για τη σημαντικότητα των φρούτων στη σωστή ανάπτυξη του οργανισμού τους και έφτιαξαν «φρουτοσουβλάκια». Η γωνιά των φρούτων περιλάμβανε πορτοκάλια, μανταρίνια, μήλα, ξινόμηλα, ανανά , μάνγκο , αχλάδια , φράουλες και μπανάνες. Ο κάθε μαθητής έφτιαξε το υγιεινό του σουβλάκι προσπαθώντας να συμπεριλάβει τουλάχιστον 1 φρούτο το οποίο δεν είχε ξανά δοκιμάσει. Τα πολύχρωμα σουβλάκια ενθουσίασαν τα παιδιά , τα οποία έφτιαξαν και έφαγαν περισσότερα από ένα σουβλάκια. Τέλος , έδωσαν την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα μέσα στην ημέρα , δυναμώνοντας έτσι το ανοσοποιητικό τους!