Διάκριση σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Τι υπέροχα νέα!!!
Μέσω της συμμετοχής του Δ1, ως εξωτερικού συνεργάτη του Erasmus+ KA220 project Leonardo 4 Children Academy που συντονίζει στην Ελλάδα το 32ο Δημ. Σχ. Πειραιά, και τη συνεργασία των μαθητών και μαθητριών με τα παιδιά τεσσάρων (4) ακόμη σχολείων: 18ο Δ.Σ. Κερατσινίου, Δημοτικό Σχολειο Νευροκοπίου, 2ο Δ.Σ. Λαμίας και 3ο Δ.Σ. Χίου αναπτύχθηκαν συνεργατικά κόμικς με κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή. Ένα από αυτά τα κόμικ, το “Φλαμίνγκο σε κίνδυνο – Flamingo in Danger”, διακρίθηκε στα 10 καλύτερα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Leonardo 4 Children.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των Φλαμίνγκο και ιδιαίτερα στα δικά μας παιδιά, την Αθηνά, τον Ιωάννη, τη Νίκη, τον Πρόδρομο!
Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς των πέντε σχολείων και ιδιαίτερα στους εκπαιδευτικούς του 13ου Δ.Σχ. Ηλιούπολης, τον κ. Δημήτρη Νικολαϊδη, ΠΕ06 Αγγλικών, Κωνσταντίνα Καραβοκύρη, ΠΕ70 και Εύα Δελαβίνια, ΠΕ70.
Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε μέλη μιας τόσο δραστήριας, δημιουργικής και καινοτόμου ομάδας!! Τα μέλη της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους συνεργάτες τους στο κόμικ και να ανακαλύψουν σε βάθος την ευρωπαϊκή δράση Leonardo 4 Children από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2024 στις Βρυξέλλες .

Εν συντομία

Εκδήλωση έναρξης σχολικού έτους 2024-2025 την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:30.

Ο Αγιασμός θα τελεσθεί την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 στις 08:30 π.μ.

eTwinning

eTwinning

Η Κοινότητα των Σχολείων της Ευρώπης

schools4climate

logo

Σχολεία για το κλίμα νησίδες ανθεκτικότητας και αλλαγής

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων