Την Τετάρτη 21 Μαΐου 2025, μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στο διήμερο παρουσίασης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Στο αμφιθέατρο των 16ου & 30ου Δημοτικών Σχολείων, μαθητές της ΣΤ τάξης παρουσίασαν διασκευή του θεατρικού έργου «Γιατρός με το Στανιό» του Μολιέρου, το οποίο είχαν παρουσιάσει και νωρίτερα μέσα στη χρονιά σε γονείς και συμμαθητές.
Το έργο ανέβηκε με αφορμή την ημέρα Γαλλοφωνίας από τις εκπαιδευτικούς Φανή Φωκαΐδου, ΠΕ05, Περσεφόνη Μπούγα, ΠΕ91 και Χαρά Σδρόλια, ΠΕ70.
Οι μαθητές του τμήματος Β2 παρουσίασαν ένα χορευτικό πάνω στη μελωδία «Τα Παιδιά του Πειραιά», το οποίο αποτελεί τμήμα του θεατρικού έργου με θέμα τα 100 χρόνια από τη γέννηση των Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο θα παρουσιάσει το 12ο Δημοτικό Σχολείο για τη γιορτή λήξης του σχολικού έτους.
Υπεύθυνοι για την παρουσία του τμήματος Β2 ήταν οι εκπαιδευτικοί Περσεφόνη Μπούγα,ΠΕ91 και Χρήστος Χατζηιωάννου, ΠΕ11.