Επίσκεψη στην έκθεση Van Cogh!
Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ και ΣΤ΄ τάξης επισκέφθηκαν την έκθεση Van Gogh: The Immersive Experience στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή.
Η έκθεση παρουσίαζε τη ζωή και το έργο του ζωγράφου Vincent Van Gogh με έναν σύγχρονο και κατανοητό τρόπο. Μέσα από προβολές εικόνων, πίνακες και βίντεο, οι μαθητές γνώρισαν τα πιο γνωστά έργα του καλλιτέχνη και έμαθαν πληροφορίες για τη ζωή του.
Στον χώρο της έκθεσης υπήρχαν μεγάλες οθόνες, όπου προβάλλονταν έργα του Van Gogh με χρώματα, φως και μουσική. Οι μαθητές/τριες μπορούσαν να παρακολουθήσουν τα έργα από κοντά και να νιώσουν ότι βρίσκονται μέσα στους πίνακες.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα παιδιά:
- είδαν γνωστά έργα του Van Gogh,
- και επισκέφθηκαν τον χώρο εικονικής πραγματικότητας (VR).
Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη βοήθησε τους μαθητές και τις μαθήτριες να έρθουν σε επαφή με την τέχνη με έναν ευχάριστο και διαφορετικό τρόπο και αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία για όλους.




