ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας παραθέτουμε παρακάτω την εκδήλωση που μας κοινοποιήθηκε προς ενημέρωσή σας:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ FUNBASKET ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ “FUNBASKET” που διοργανώνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, στο στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπρόπυργου «Γεώργιος Τσόκας» (Μπουμπουλίνας 20)

Το Φεστιβάλ “FUNBASKET” απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄Δημοτικού (4 έως 7 ετών) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν

α) όλες οι μαθήτριες και μαθητές των σχολείων και

β) αθλήτριες και αθλητές των σωματείων της περιοχής της παραπάνω ηλικιακής ομάδας.

Ώρες διεξαγωγής: 09:00-11:00 (προσέλευση 15 λεπτά πριν).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν μέρος στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΟΚ “FUNBASKET”. Στόχος του είναι μέσα από παιγνιώδεις ασκήσεις, παιχνίδια και διαγωνιστικά, να έρθουν τα μικρά παιδιά σε επαφή με το άθλημα. Το πρόγραμμα διεξάγεται σε χαμηλές μπασκέτες και με μικρές μπάλες, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές-τριες.

Προϋπόθεση συμμετοχής των μαθητών στο Φεστιβάλ, είναι συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συναίνεσης από τον κηδεμόνα, η οποία πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος της ΕΟΚ, κατά την είσοδο του παιδιού στο γήπεδο.

Συνημμένα θα βρείτε επίσης την πρόσκληση στο Φεστιβάλ, καθώς και την αφίσα .

Οι μαθητές θα προσέρχονται στο γήπεδο, μεμονωμένα με τους γονείς τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μαθητών, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Επικεφαλής του προγράμματος “FUNBASKEΤ” της ΕΟΚ κα Ελένη Καλαϊτζάκη στο 6945 101 669.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και τη συμμετοχή σας.



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

FUNBASKET Poster Ασπρόπυργος ΤΕΛΙΚΟ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ