Εκπαιδευτική επίσκεψη του 8ου Δημοτικού Σχολείου στο Μουσικό Σχολείο Άρτας Τρίτη 12- 4 – 2016

Την Τρίτη στις 12 του Απρίλη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών των δύο τμημάτων της Στ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας στο Μουσικό Σχολείο της πόλης, με την συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των παραπάνω τμημάτων καθώς και του εκπαιδευτικού μουσικής που διδάσκει στην Στ΄ τάξη του συγκεκριμένου σχολείου. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο του σχολείου από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας, ενημερώθηκαν για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου τύπου σχολείου, παρακολούθησαν μαθήματα οργάνων και συνόλων, είδαν βίντεο της περσινής συνεργασίας των δύο σχολείων στο πρόγραμμα κατά της σχολικής βίας με τίτλο: ‘Γέφυρες χτίζουμε…’ και τραγούδησαν όλοι μαζί το τραγούδι: ‘Ν΄ αγαπάς’ του Παντελή Θαλασσινού σε στίχους Νίκου Βελιώτη, που είχαν ήδη ετοιμάσει στο μάθημα της μουσικής.

Η κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί τους συναδέλφους κα Βένα Φίλου και κα Ελένη Γιαννούλη, εκπαιδευτικούς των δύο τμημάτων της Στ΄ τάξης, για τον κόπο τους και την καλή τους διάθεση, και τους υπέροχους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας για την επίσκεψη και την εξαιρετική παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια της δράσης. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την συνάδελφο κα Κατερίνα – Μυρτώ Φατούρου, εκπαιδευτικό μουσικής, του σχολείου για την προετοιμασία των μαθητών και την υλοποίηση της όλης δράσης.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να δοθούν και στο μέλλον οι κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία του Μουσικού Σχολείου με το 8ο Δημοτικό Σχολείο της Άρτας αφού όπως συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες μπορεί να φέρει ιδιαίτερα δημιουργικά αποτελέσματα.

foto 8odim3

foto 8odim8

foto 8odim7

foto 8odim6

foto 8odim7

foto 8odim6

foto 8odim5

foto 8odim4

foto 8odim2

foto 8odim2

foto 8odim1

foto 8odim9

Η διευθύντρια

Ανθούλα Ζιώρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *