Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Κομπανί

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Κομπανί

κομπανιΑγαπητοί μαθητές και γονείς

Μήνες τώρα, πρόσφυγες πολέμου από τις αυτόνομες περιοχές της Ροζάβα στη Β. Συρία περνούν τα σύνορα και μπαίνουν στην Τουρκία. Ο αριθμός τους ξεπερνά τις 200.000. Η κατάσταση που ζουν οι πρόσφυγες αυτοί είναι απάνθρωπη και οδηγεί στο θάνατο, παρότι γλίτωσαν από τη γενοκτονία και τις σφαγές των φανατικών ισλαμιστών. Ζουν σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς, χωρίς νερό, θέρμανση, ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα.

Ως ελάχιστη δράση αλληλεγγύης για να μην περάσουν οι πρόσφυγες και ιδιαίτερα τα παιδιά το χειμώνα, μόνοι και αβοήθητοι, σας καλούμε να συμβάλετε με την προσφορά εφοδίων πρώτης ανάγκης  στην εκστρατεία που διοργανώνεται από το Σύλλογο των Εκπαιδευτικών της περιοχής μας και άλλους συλλόγους Εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το Σωματείο Εκπαιδευτικών της Τουρκίας, Egitim Sen, για τη συγκέντρωση αναγκαίων εφοδίων που θα αποσταλούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς του Σουρούτς.

Συγκεντρώνουμε κουβέρτες, παλτά, μπότες, χειμωνιάτικα ρούχα για γυναίκες και παιδιά , σερβιέτες, πάνες, εσώρουχα, σαπούνια και γάλα βρεφικό και παιδικό.

Το υλικό θα συγκεντρώνεται στο σχολείo μας έως και την Τρίτη 27/1/15.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση