Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου στις επόμενες ημέρες

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου στις επόμενες ημέρες

Αγαπητοί γονείς,

Σας  ενημερώνουμε για τη λειτουργία του σχολείου  και τις δράσεις των επόμενων ημερών:

  • Τετάρτη 17  Δεκεμβρίου (απόγευμα)

1.      Χριστουγεννιάτικο παζάρι  (ώρες 5:00-9:00 μ.μ) με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και άλλες χειροτεχνίες που έφτιαξαν οι μαθητές μας. (Τα χρήματα  θα διατεθούν  σε ίδρυμα με παιδιά που τα χρειάζονται)..

2.      Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής (ώρα 6:00) Μαμάδες και μπαμπάδες θα βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξουν γλυκίσματα. (Περιμένουμε τις προσφορές και τις διαθεσιμότητες όλων σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε  στα μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου του  συλλόγου Γονέων).

3.      Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία των απογευματινών δραστηριοτήτων του  Συλλόγου Γονέων (ώρα 7:30 μ.μ).

  • Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου (ώρες 12:30-2:00 μ.μ). Επίδοση  ελέγχων Α΄ τριμήνου (τάξεις: Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) και  ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών/τριών (Τάξεις:Α΄,Β΄).  Παράλληλα στην αίθουσα εκδηλώσεων θα λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι ενώ στην είσοδο του σχολείου  θα διεξάγονται   οι εκλογές για την ανάδειξη  του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου  του Συλλόγου Γονέων.
  • Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου  (ώρες 8:30-9:30) οι μαθητές/τριες των Α΄, Β, και Γ΄τάξεων θα εκκλησιαστούν στον ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα και όσοι επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.
  • Τρίτη 23 Δεκεμβρίου (ώρες 8:30-9:30) οι μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων θα εκκλησιαστούν στον ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα και όσοι επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι έως στις 23 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμεστο σχολείο  τρόφιμα μακράς διαρκείας (αλέυρι, ζάχαρη,ζυμαρικά, όσπρια κ.α) και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

                                      Καλές γιορτές σε όλους! 

                                                           ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση