Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ημέρα ποδηλάτου η Τρίτη 9/4

Ημέρα ποδηλάτου η Τρίτη 9/4

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2013   θα επισκεφτεί το σχολείο μας ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας Χρήστος Βολικάκης και συναθλητές του ποδηλάτες, προκειμένου να μας μιλήσουν για το ποδήλατο ως οικολογικό μέσο μεταφοράς και ως άθλημα.
Σχεδιάζουμε την ημέρα εκείνη να κάνουμε και… ένα μικρό ποδηλατικό γύρο στη γειτονιά μας (μήκους ενός (1) περίπου χιλιομέτρου) για τους μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων, συνοδεία αθλητών και δασκάλων, λαμβάνοντας παράλληλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια τους και ενημερώνοντας την Τροχαία προκειμένου να ελέγχει την κυκλοφορία.
Οι γονείς των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄τάξης, εφόσον συμφωνούν με τη συμμετοχή του παιδιού τους  στον ποδηλατικό γύρο θα πρέπει να  υπογράψουν  την παρακάτω δήλωση και να φροντίσουν  την Τρίτη 9 Απριλίου να έρθει το παιδί τους  με ποδήλατο στο σχολείο.
Την ημέρα εκείνη οι γονείς μπορούν  επίσης  να έρθουν με τα ποδήλατά τους  στο σχολείο στις 11:00 και να συμμετέχουν στον ποδηλατικό γύρο.

Υστερόγραφα

1. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι η εξής:7ο Δημ. Σχ. Αγίας Παρασκευής- Θρασυβούλου-Δημοκρατίας-Σάκη Καράγιωργα-Άγγελου Σικελιανού-Χρυσοστόμου Σμύρνης-Παπαρηγοπούλου- Θρασυβούλου-7ο Δημ. Σχ. Αγίας Παρασκευής

2.Οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄που δεν θα πάρουν μέρος στον ποδηλατικό γύρο θα περπατήσουν απόσταση 300 μέτρων περίπου, μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας (ΙΟΛΑ) για να πάρουν μέρος στη συζήτηση για το ποδήλατο που θα κάνουμε εκεί με τους αθλητές.

3. Οι ποδηλάτες θα φέρουν στο σχολείο και ένα ολοκαίνουριο ποδήλατο  που θα κληρωθεί σε έναν τυχερό μαθητή μας.

——————————————

Δ Η Λ Ω Σ Η

Ο/Η…………………………………………………………γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητ… της ….. τάξης ………………………………………………………………………………. επιτρέπω στο παιδί μου να πάρει μέρος στον ποδηλατικό γύρο της γειτονιάς μας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9/4/2013 συνοδεία δασκάλων και αθλητών ποδηλασίας.

Αγία Παρασκευή …./4/2013
Ο/Η Δηλ…..


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση