Καλωσόρισμα

Σε μια εποχή που η επικοινωνία δεν έχει όρια και οι πληροφορίες δεν γνωρίζουν αποστάσεις, το παρόν ιστολόγιο ελπίζω να αποτελέσει ένα χρηστικό ψηφιακό εργαλείο που θα διευκολύνει τους εκπ/κούς στην αναζήτηση πληροφοριών και πηγών για τη Φυσική Αγωγή. Η δημιουργία του έχει ως κύριο στόχο να εξελιχθεί σε ένα σημείο αναφοράς και ψηφιακής επικοινωνίας μεταξύ μας και παράλληλα να συμβάλλει στην προβολή ιδεών για δράσεις και καινοτομίες στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Περιφέρεια της Θράκης.

Καλή πλοήγηση!!
Ξανθή Κωνσταντινίδου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλωσόρισμα

Σχολικοί αγώνες 2018-19

Με μεγάλη καθυστέρηση, για ακόμη μια χρονιά, ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες, με εγκύκλιο που απέστειλε η Δ/νση Φυσικής Αγωγής. Οι αγώνες ξεκίνησαν  με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, στην οποία θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Απρίλιο στο Ηράκλειο. Στιγμιότυπα από την 1η αγωνιστική της Α΄φάσης παρουσιάζεται παρακάτω.

Το στοίχημα των ΟΦΑ , αλλά και των σχολείων είναι εάν θα προλάβουν να ολοκληρωθεί το πανελλήνιο Πρωτάθλημα έως τότε ή θα έχουμε τα ευτράπελα της περσινής διοργάνωσης της Χειροσφαίρισης.

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολικοί αγώνες 2018-19

Πάσα στα θρανία

Το 1ο μειονοτικό σχολείο Ξάνθης φιλοξένησε το πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας “Πάσα στα Θρανία” που διεξάγεται σε συνεργασία με το ΥΠΠΕΘ για 2η χρονιά. Την εισήγηση εκ μέρους της ΕΠΟ έκανε η εκπ/τρια της ΕΠΟ Κωνσταντινίδου Ξανθή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο συντονιστής ΦΑ κ. Καμέας Νίκος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Πανίδης Γιώργος.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πάσα στα θρανία

Αποχαιρετισμός

Με τη λήξη της θητείας και το τέλος του θεσμού των Σχολικών Συμβούλων, εστάλη μήνυμα προς τους εκπ/κούς Φυσικής Αγωγής Θράκης από τη Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Θράκης. Δείτε το μήνυμα εδώ . Οι εκπ/κοί ΦΑ του ν.Έβρου αποχαιρέτησαν την Σχολική Σύμβουλο σε μια συγκινητική  τελετή, που οργανώθηκε από την ΟΦΑ Έβρου την Παρασκευή 29/6/2018 στο στάδιο της Αλεξανδρούπολης, παρουσία  και  εκπ/κών ΦΑ των ΟΦΑ Ξάνθης  και Ροδόπης.  

               Εύχομαι σε όλους/ες  όμορφα ταξίδια!!!Το παρόν ιστολόγιο θα παραμείνει ενεργό, με όλο το αναρτημένο υλικό στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για τη Φυσική Αγωγή.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποχαιρετισμός

4η γιορτή κολύμβησης ΔΣ Αλεξανδρούπολης

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η 4η γιορτή κολύμβησης των Δημοτικών σχολείων Αλεξανδρούπολης που αποτελεί το επιστέγασμα του προγράμματος κολύμβησης κάθε σχολικής χρονιάς. Φέτος η γιορτή οργανώθηκε σε σταθμούς  με παιχνίδια, κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές αλλά και στους θεατές που την παρακολούθησαν. Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Βαταμίδης,  η Δ/ντρια της Π/θμιας εκπ/σης κ. Κεχαγιά, ο Δ/ντής της Δ/θμιας κ. Αποστολακούδης,  η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Κωνσταντινίδου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της κολύμβησης, με επικεφαλής την κ. Γλάνια Φυλιώ καθώς και στην ΟΦΑ Έβρου και την διοίκηση του κολυμβητηρίου που συνέδραμε σε όλη την προσπάθεια.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 4η γιορτή κολύμβησης ΔΣ Αλεξανδρούπολης