“Η Φυσική Αγωγή στο Λύκειο:Δράσεις & παρεμβάσεις”

Στο σεμινάριο που οργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο στις τρείς πόλεις της Θράκης, συμμετείχαν συνολικά 42 εκπ/κοί Φυσικής Αγωγής που διδάσκουν στα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ της Θράκης. Για πρώτη φορά υπήρχε η δυνατότητα online παρακολούθησης του σεμιναρίου από τους εκπ/κούς κυρίως του Β.Έβρου που δεν είχαν τη δυνατότητα μετακίνησης. H μετάδοση μέσω Live Streamming έγινε από την Αλεξανδρούπολη 5/2 και την Ξάνθη 6/2 και συνδυάστηκε με την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου, εγκαθιδρύοντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν τρόποι αύξησης των κινήτρων των μαθητών-τριών για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο καθώς και δράσεις που μπορούν να αυξήσουν τη φυσική τους δραστηριότητα. Οι εκπ/κοί ΦΑ παρουσίασαν ανά σχολείο, τις δράσεις τους κατά το Α΄τετράμηνο και τον προγραμματισμό τους για το Β΄ τετράμηνο. 

Η παρουσίαση του σεμιναρίου “Η Φυσική Αγωγή στο Λύκειο:Δράσεις & παρεμβάσεις” . Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του σεμιναρίου στην Ξάνθη-κατά την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου-στην ιστοσελίδα http://www.ustream.tv/channel/xanthikonstantinidou  

Κομοτηνή 7/2

 

Αλεξανδρούπολη 5/2

 

Ξάνθη 6/2