«

»

Σεπ 19

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Αναθέσεις μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια – Εφαρμογή

ΓΕΝΙΚΑAnathesi

Η εφαρμογή δημιουργεί και διαχειρίζεται μια βάση δεδομένων που αφορά τις αναθέσεις των μαθημάτων σε κλάδους και ειδικότητες εκπαιδευτικών.

 • Εμφανίζει όλα τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε τάξη ΓΕΛ ή Γ/Σ καθώς και τις ώρες διδασκαλίας σε κάθε μάθημα.
 • Εμφανίζει τις αναθέσεις κάθε μαθήματος.
 • Εμφανίζει τις αναθέσεις κάθε ειδικότητας. Η Διεύθυνση κάθε σχολείου μπορεί μα ένα κλικ να δει ποιες είναι οι αναθέσεις π.χ. των Γεωπόνων.
 • Δίνει δυνατότητα στον χρήστη να καταγράψει ιστορικό διαφοροποίησης αναθέσων.
 • Δίνει στο σχολείο την δυνατότητα να γνωρίζει ώρες (υποχρεωτικές, απαιτούμενες, περίσσεια, έλλεμμα,..) που αφορούν το ωρολόγιο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με το πλήθος των τμημάτων γενικής παιδείας, κατευθύνσεων, Ομάδας προσανατολισμού, επιλογής…  Μια δυνατότητα χρήσιμη, αφού αφορά τον προγραμματισμό του σχολείου κάθε Σεπτέμβριο σχετικά με τις ‘κατανομές’.
 • Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη βάση της εφαρμογής και αυτό την καθιστά πάντα …επίκαιρη.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό Access Runtime 2007 της microsoft. Άκακο και απαραίτητο.

Δείτε τις λιγοστές οδηγίες χρήσης της εφαρμογής.

Κατεβάστε το πακέτο της εφαρμογής «Αναθέσεις μαθημάτων«.  Ανοίξτε το και διπλό κλικ επάνω στο αρχείο anathesi.exe που θα βρείτε μέσα. Θα ανοίξει ένα παράθυρο με λιγοστές οδηγίες. Ακολουθήστε τις.

 

 

Important!

Έχω κάνει ανανέωση των δεδομένων της εφαρμογής για τα Γυμνάσια (ημερήσια) και Λύκεια (ημερήσια), σύμφωνα και με τον τελευταίο ΦΕΚ 2758/1-09-2016, ΥΠ. απόφαση Αριθμ. 136680/Δ2  Η Ανανέωση αφορά κυρίως αναθέσεις Γ. Επιπλέον έχω αλλάξει ελαφρά τη διαχείριση, ώστε να μπορείτε να εισάγετε εφεξής Γ αναθέσεις !

Notice

Προσοχή !  Αν ήδη έχετε φορτώσει δεδομένα τμημάτων, κατανομής, … Να μη κάνετε εγκατάσταση της νέας έκδοσης, αλλά να επικοινωνήσετε μαζί μου

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/wnikdim/2014/09/19/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bb/

2 comments

 1. Ιωάννης Αποστόλου

  Αγαπητέ Νίκο καλησπέρα,
  Πώς προσθέσεις νέα στοιχεία (ΕΠΑΛ, κλάδους εκπ/ών, μαθήματα κλπ) στην εφαρμογή ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ;

  1. Ν. Δημάσης

   Καλησπέρα Γιάννη.
   Κάνε ό,τι και εγώ! Έχε υπομονή και φόρτωνε στη φόρμα : ΣΕΚ, Τάξη, Τομέα, Μάθημα και ώρα. Πριν πας υπο-φόρμα προσθέτεις κλάδους και ειδικότητες του δικού σου τύπου σχολικής μονάδας. Μετά θα κατέβεις υπο-φόρμα. (Η προσθήκη εγγραφής απαιτεί χρήση γραμμών κύλισης. Δεν έβαλα κουμπάκι “Νέας εγγραφής” για να μη κάνω τη εφαρμογή «Στρατηγό»)
   Δοκίμασε. Θα χαρώ να μάθω ότι η εφαρμογή μου είναι ωφέλιμη για σένα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων