Πολιτισμός και Τέχνες στην Εκπαίδευση

Ενημερωτικό και Υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό

“Ο Τσικηλτάπασσας” ένα παραμύθι με περιεχόμενο από ποντιακή παράδοση

Μάι 202429

Χωρίς τίτλοΚλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το παραμύθι.

Hλεκτρονικό βιβλίο με  ένα παραμύθι με περιεχόμενο  από ποντιακή παράδοση με τίτλο: “Ο Τσικηλτάπασσας” το οποίο απέσπασε το δεύτερο βραβείο  στο 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό ΄΄Ελληνισμός της Ανατολής:Πόντος, Μικρασία,Θράκη” και έγινε με σύμπραξη του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Σμύρνης από τις Δευτέρες Τάξεις και με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις κ.κ.  Λεκαράκου Παναγιώτα  και  Κρεμμύδα Σωτηρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σαν σήμερα

21/2: Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
Η Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της UNESCO, για την προώθηση της γλωσσικής πολυμορφίας και τη διάσωση των ολιγότερο ομιλουμένων γλωσσών. Αφορμή για την υιοθέτησή της το 1999 από τη Γενική Συνέλευση της UNESCO στάθηκε η Σφαγή της Ντάκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1952, όταν φοιτητές του Ανατολικού Πακιστάν (σημερινού Μπανγκλαντές) ξεσηκώθηκαν για να εμποδίσουν την κατάργηση της γλώσσας τους «Μπενγκάλι» και την υιοθέτηση της επίσημης πακιστανικής «Ουρντού». Η Αστυνομία έπνιξε τη διαμαρτυρία τους στο αίμα.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Translate

Αυτό το ιστολόγιο έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς σε θέματα πολιτισμού και τεχνών. Περιλαμβάνει κυρίως ενημερωτικό και  υποστηρικτικό υλικό για την υλοποίηση πολιτιστικών προγραμμάτων και όχι μόνο.
Β. Αρβανιταντώνη
Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Π.Ε. Πειραιά

Σύνολο επισκέψεων

hit counter html


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων