kseblogare-winners.jpgΣτις 4 Φεβρουαρίου ο υπουργός οικονομικών με τον υπουργό παιδείας με καμάρι μας παρουσίασαν τις νέες δράσεις της Ψηφιακής Στρατηγικής που απευθύνονται στους νέους και τις νέες της χώρας ?ας.

Μια απο αυτές ήταν και ένας μαθητικός διαγωνισμός με τον χαρακτηριστικό τίτλο «ξε-blog-αρε» (www.kseblogare.gr) για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Τα 6 καλύτερα blogs (2 από μαθητές Δημοτικού, 2 από Γυμνασίου και 2 από Λυκείου) θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα. Για κάποιους αυτό θα είναι ένα βοήθημα για την οικογένεια τους, για κάποιους άλλους ένα καλό χαρτζιλίκι για μια καλή αγορά, ένα pc, ένα παιχνίδι κάτι.

Τα δυο υπουργεία όμως φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο να διδάξουν στους μαθητές  την Ελληνική πραγματικότητα. Απο χθες θα έπρεπε στη σελίδα αυτή να υπάρχουν τα αποτελέσματα. Φαντάζομαι  πολλά απο τα παιδιά που έλαβαν μέρος, που έχασαν ώρες σχολικής μελέτης ή παιχνιδιού, που κάναν ίσως και κάποια όνειρα, με αγωνία μπήκαν χθες να δουν αν η σελίδα τους κέρδισε στο διαγωνισμό. Αλλά δυστυχώς ακόμα (Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου , 06:13 π.μ.) δεν έχει μπει τίποτα.

Το ίδιο κράτος σε 10 χρόνια θα βάζει πρόστιμα στα παιδιά αυτά αν καθυστερούν τους λογαριασμούς τους, την εφορία τους, τα τέλη τους κλπ ενώ θα εξυπηρετεί ακόμα ένα σύστημα που θα σε ορισμένες περιπτώσεις καθυστέρησης θα τους παίρνει ακόμα και το σπίτι. Μήπως να ξεκουνηθούν λίγο οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού;

Πηγή: Internetakias

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων