Διαβάζω στα Νέα: «Οπως παραδέχθηκαν τα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, ο θεσμός της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, το περίφημο «κρατικό φροντιστήριο», εφέτος θα περιοριστεί σημαντικά καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν υλοποιήθηκε αποτελεσματικά, ενώ ακόμα οφείλονται τα δεδουλευμένα στους καθηγητές που εργάστηκαν. Ετσι εφέτος θα εφαρμοστεί κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές και μικρά σχολεία, στα πλαίσια των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, ενώ για άλλα σχολεία που ενδεχομένως εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα χρησιμοποιηθεί και το διαδίκτυο».

Αυτό με το διαδίκτυο έχει εξαγγελθεί τουλάχιστον τρεις φορές, ότι μάλιστα το ψηφιακό υλικό θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο. Βέβαια δεν διευκρινίστηκε ποιανού έτους του 2010, του 2012, ή μήπως να μιλάμε σε τέρμινα;

Υποθέτω και αυτό το μέτρο εντάσσεται στην ενότητα ¨Πρώτα ο μαθητής». Ειδικά τώρα που οι οικογενειακοί προυπολογισμοί  συμπιέζονται, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την κατάργησή της ΠΣΔ.

Αλλο ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ε.Ε. που μόλις τελείωσε η χρηματοδότησή του από κοινοτικούς πόρους βαίνει προς εξαφάνιση.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων