6a00d8345233a569e200e54f6264d38833-800wi.jpgΟι γυναίκες τελικά δικαιώνονται. Οχι για όλα, αλλά για το γεγονός ότι οι άνδρες δεν τους δίνουν την πρέπουσα προσοχή. Κι αυτό, όχι επειδή μπήκε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, αλλά διότι περνάνε πολλές ώρες στο Διαδίκτυο.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraph», το 38% των ανδρών της Βρετανίας προτιμάει να ξαπλώνει στο κρεβάτι έχοντας στην αγκαλιά του, όχι τη σύντροφό του, αλλά το λάπτοπ του. Κι αντί να μοιράζεται τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του, προτιμάει να περνάει ανέμελες στιγμές, σερφάροντας στο Ιντερνετ.

Σχεδόν όλοι οι άνδρες, που πήραν μέρος στην έρευνα, επιδιώκουν κάθε μέρα να επισκέπτονται σάιτ στο Ιντερνετ και συγκεκριμένα το 89% των ανδρών κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα ενημερώνεται μέσω Διαδικτύου, ενώ οι μισοί από το συγκεκριμένο ποσοστό αγοράζουν κινητά τηλέφωνα, που τους δίνουν τη δυνατότητα να σερφάρουν στον κυβερνοχώρο κάθε στιγμή.

Το 80% όσων συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως αν δεν μπουν έστω και μία φορά την ημέρα στο Διαδίκτυο νιώθουν χαμένοι κι ανενημέρωτοι.

Το 57% των ανδρών ηλικίας 18 εώς 44 ετών δηλώνουν ότι τους ελκύει η ιδεά πως χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή μπορούν να μαθαίνουν τα πάντα μέσω του Διαδικτύου. Το 49% πάλι κάνουν το ίδιο μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, ενώ το 46% αναφέρουν ότι είναι φαν της τηλεόρασης.

Το Ιντερνετ είναι τόσο σημαντικό για τους άνδρες, ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται το πρωί, προτού καν σηκωθούν από το κρεβάτι τους. Το 25%, μάλιστα, ενώ βρίσκεται ακόμη ξαπλωμένο στο κρεβάτι τσεκάρει το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και το 18% αρπάζει το κινητό του τηλέφωνο, για να επισκεφτεί διάφορα σάιτ, σχετικά με τον εργασιακό του τομέα.

Οι περισσότεροι άνδρες είπαν πως τους ενδιαφέρει να τσεκάρουν ανά πάσα στιγμή τα mails τους (94%), ενώ το 60% δήλωσαν ότι προτιμά να επισκέπτεται διάφορα σάιτ τύπου Facebook.

Οι νεότεροι άνδρες εξομολογούνται ότι ο ηλεκτρονικός τους υπολογιστής είναι συνέχεια ανοικτός, για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να σερφάρουν στον κυβερνοχώρο. Μεγαλύτερο ποσοστό από το 25% των ανδρών, που συμβιώνουν με τη σύντροφό τους, παρακολουθούν τηλεόραση μέσω του υπολογιστή τους, την ίδια στιγμή που εκείνες παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα από την τηλεόραση.

Ελευθεροτυπία

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων