treno_sto_rouf1.jpgΓια τρίτη χρονιά συνεχίζονται εφέτος οι επιτυχημένες λογοτεχνικές συναντήσεις μετά ποτού και φαγητού τα μεσημέρια της Κυριακής στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ. Οσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους έλληνες λογοτέχνες (πεζογράφους, ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς) έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί τους και να ανακαλύψουν άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής και του συγγραφικού έργου τους πίνοντας ένα ποτήρι κρασί σε φιλικό κλίμα στο βαγόνι του Οrient Εxpress.

« Θέλουμε, στον βαθμό που μπορούμε, να στηρίξουμε το βιβλίο και να βοηθήσουμε στην αύξηση του αναγνωστικού κοινού. Εχουμε σύμμαχό μας την οικειότητα και τη φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο βαγόνι. Οι αναγνώστες νιώθουν σαν να είναι συνταξιδιώτες με τον συγγραφέα και μοιράζονται μαζί του μια σύντομη αλλά πολύ προσωπική διαδρομή » λέει η ηθοποιός και σκηνοθέτις Τατιάνα Λύγαρη η οποία οργανώνει αυτά τα πρωτότυπα κυριακάτικα λογοτεχνικά brunches. Ο Γ΄ Κύκλος Λογοτεχνικών Βrunches στο Τρένο στο Ρουφ ξεκινά με τον Μιχάλη Γκανά, για να ακολουθήσουν ο Παύλος Μάτεσις στις 21/2, η Μάρω Δούκα στις 28/2 και ο Μένης Κουμανταρέας στις 7/3. Η είσοδος τιμάται 22 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνονται φαγητό και ένα ποτήρι κρασί).

Τρένο στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, οδός Κωνσταντινουπόλεως, τηλ. 210 5298.922 και 6937 604.988, e-mail: theater@totrenostorouf.gr.

BHMA

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων